Bedrift
Farge

Matopplevelser på Vestlandet

Betal med kredittkortet ditt og få rabatt på en rekke spisesteder på Vestlandet. Rabatten gjelder på mat for deg og følget ditt, men ikke på drikkevarer.

Priseksempel Visa Gull: Effektiv rente Visa Gull: 23,81 %, 15 000 kr over 12 mnd. Kostnad: 1792 kr. Totalt blir det: 16 806 kr.

Se prisliste kredittkort

Handle på Vestlandet

Bruk ditt Visa Gull hos Altona Vinbar og få 15 % rabatt.

Altona Vinbar

Strandsgaten 81, Bergen
Nyt god vin, norske oster og skinker i 400 år gamle omgivelser i Norges største vinbar med kjøkken. Altonakjelleren består av seks ulike rom med plass til 100 mennesker. 
Tilbud med Visa Gull: 15 % rabatt på mat 
Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt.
Bestill bordBetal med Visa Gull og få 15 % rabatt hos Bare restaurant

Bare Restaurant

Vågsallmeningen 1, Bergen
Bare er et moderne nordisk spisested og Bergens første Michelinrestaurant. Maten baseres på det beste Vestlandet og vårt langstrakte land har å by på.
Tilbud med Visa Gull: 15 % rabatt på mat. Gjelder kun ved forhåndsbestilling av bord. Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt.

Bestill bord

 
Få 15 % rabatt på mat hos Big Horn Steakhouse i Bergen når du bruker ditt Visa Gull

Big Horn Steak House - Bergen

Lodin Leppsgate 2b, Bergen

Best på biff! Big Horn Steak House har en avslappet og uformell stil. Big Horn Steak House restaurant i Bergen er å finne sentral ved Bryggen. 
Tilbud med Visa Gull:
15 % på alle ordinære retter.
Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt. 
Bestill bord

 
Få 10 prosent på mat ved en av Bergens beste restauranter, Lysverket. Bruk ditt Visa Gull og oppgi kode SPV2020 ved betaling.

Damsgård Restaurant

Damsgårdsveien 62

Ta turen over Småpudden og opplev en av Bergens nykommere på restaurantfronten. Med åpen grill og tørrmodnet kjøtt er Damsgård himmelen for kjøttelskere.
Tilbud med Visa Gull: 10 % på alle ordinære retter og 15 % ved kjøp i nettbutikken. Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt. Gjelder ikke kampanjetilbud og gavekort.
Gjelder til 31.12.20
Bestill bord

 
Kanskje Bergens beste pizza? Ta turen og smak! Hoggorm er en liten pizzeria i Nygårdsgaten, med hovedvekt på New York style pizza og naturvin.

Hoggorm

Nygårdsgaten 29, Bergen
Hoggorm er en liten pizza- og naturvinsbar i Nygårdsgaten i Bergen. Pizzaen er New York style med crispy og tynn bunn, mens toppingene er lokale.
Tilbud med Visa Gull: 10 % på bestilling av pizza eller 15 % ved bestilling av take-away og kjøp i NettbutikkenBruk kode: SPV2020. Gjelder ikke kampanjetilbud og gavekort. Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt på restaurant.
Gjelder til 31.12.20
Bestill bord
Få 15 % rabatt hos Jacob Aall Brasserie og Bar når du betaler med ditt Visa Gull kredittkort

Jacob Aall Brasserie og Bar

Småstrandgaten 3, Bergen

På toppen av Bergens flotteste kjøpesenter, Xhibition, omgitt av vakre Bergen ligger Jacob Aall Brasserie & Bar Bergen. Kombinere shoppingen med en god lunsj.
Tilbud med Visa Gull: 15 % rabatt på alle ordinære retter. Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt.
Bestill bord


På Cafe-Bergen og Strandkaien Fisk får du 15 % på all mat og drikke ved kjøp i kafeen (gjelder ikke alkohol).

Cafe Bergen

Strandkaien 6, Bergen

Hos Cafe Bergen får du god mat laget av de beste råvarer til en hyggelig pris. Du finner Cafe Bergen i fine omgivelser midt i Bergen sentrum på Strandkaien 6.
Tilbud med Visa Gull: 15 % på all mat og drikke (ikke alkohol). Oppgi at du betaler med Visa Gull fra Sparebanken Vest for å få rabatt.
Tilbudet gjelder til: 31.12.20
Se mer

 
Få 10 prosent på mat ved en av Bergens beste nykommere, Damsgård Restaurant. Bruk ditt Visa Gull kredittkort og oppgi kode SPV2020 ved betaling.

Lysverket

Rasmus Meyers Allè 9, Bergen

Nyt en fantastiske matoppevelse i de fineste art-deco omgivelsene hos Lysverket. Tilbud med Visa Gull: 10 % på alle ordinære retter og 15 % ved kjøp i nettbutikken. Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt på restaurant. Gjelder ikke kampanjetilbud og gavekort.
Tilbud gjelder til 31.12.20
Bestill bord

 
Betal med Visa Gull og få 15 % rabatt hos Nama

Nama

Lodin Leppsgate 2b, Bergen

Nama er Bergens første sushirestaurant, og har servert spennende smaksopplevelser siden 2001. I tillegg til sushi, serveres kjøtt og fisk grillet på robatagrill. Tilbud med Visa Gull: 15 % rabatt på alle ordinære retter. Oppgi at du betaler med Visa Gull før betaling for å få rabatt.
Bestill bord

 

 
Nydelig sushi får du hos Sushimi på Strandkaien 6

Sushimi

Strandkaien 6, Bergen

Velkommen til hyggelige Sushimi midt i Bergen sentrum på Strandkaien 6.
Tilbud med Visa Gull: 15 % på all mat og drikke (ikke alkohol). Kan ikke kombineres med andre tilbud. Oppgi at du betaler med Visa Gull for å få rabatt.
Tilbudet gjelder til: 31.12.20
Se mer

 

 Du betaler ikke renter eller gebyrer så lenge du betaler hele beløpet tilbake innen betalingsfristen.
Priseksempel Visa Gull: Effektiv rente Visa Gull: 23,81 %, 15 000 kr over 12 mnd. Kostnad: 1792 kr. Totalt blir det: 16 806 kr.

Se prisliste kredittkort

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor