Bedrift
Farge

Overnatting på Vestlandet

Opplev høsten på Vestlandet med ditt Visa Gull kredittkort. Her er en rekke gode tilbud på reiser og overnatting for deg som har Visa Gull kredittkort i Sparebanken Vest. 

Priseksempel Visa Gull: Effektiv rente Visa Gull: 23,81 %, 15 000 kr over 12 mnd. Kostnad: 1792 kr. Totalt blir det: 16 806 kr.

Se prisliste kredittkort

Opplev Bekkjarvik Gjestgiveri med Visa Gull fra Sparebanken Vest

Bekkjarvik Gjestgiveri

 I et praktfullt kystlandskap med øyer, trange sund og lune holmer ligger Bekkjarvik Gjestgiveri. Her driver Bocuse d’Or vinner Ørjan Johannesen restaurant og gjestgiveri sammen med sin familie. 
Tilbud med Visa Gull:
"Ein Smak av Austevoll". Pakken inkluderer treretters middag, overnatting for to personer i dobbeltrom og deilig frokostbuffe. Pris: 3.240,- (ordinært 3.600,-). Bruk kode:SPV2020_BG
Bestill her eller les mer
Gjelder til: 30.04.21

Bruk ditt Visa Gull kredittkort og book et opphold hos Voss Resort Bavallen i sommer. Voss har en mengde aktiviteter å tilby deg. I sommer står vi sammen for Vestlandet

Voss Resort Bavalsstunet

Overnatt på Voss Resort Bavallstunet med familien og få fjellet og naturen som spanande leikeområde rett utanfor døra. Her er det korte avstandar til det meste.
Visa Gull tilbud: 25 % rabatt på overnatting ved bestilling av hytte på nett. Bruk kode: SPVvisagull NB: Høstferien på Vestlandet har Voss Resort hele 30 % (uten kode).
Gjelder til 30.11.20
Les meir og bestill

Myrkdalen Fjellandsby

I hjarta av Fjord Norge og i nærleiken av aktivitetseldoradoet Voss. I sjølve Myrkdalen er det eit stort mangfald av aktivitetar for heile familien. Myrkdalen er også perfekt for ein samling med avdelinga på jobben. Kontakt oss for tilbud.
Visa Gull tilbud: 30 % rabatt på overnatting på Myrkdalen Hotel ved bestilling på nett. Bruk kode: SPV2020
Gjelder til 23.12.20
Les meir og bestill
Bruk ditt Visa Gull og få gode rabatter ved bestilling av overnatting på Nordfjordeid Hotell i sommer. I sommer står vi sammen for Vestlandet.

Nordfjord Hotell

Bruk Nordfjord Hotell som base og besøk Briksdalsbreen, Sagastad, Loen Skylift, Norsk Fjordhestsenter, Geiranger med mer. Alt innen 1,5 times kjøretur.
Visa Gull tilbud: 20 % rabatt på overnatting ved ved bestilling av hotellrom på nett. Bruk kode: SPV2020
Gjelder til 31.12.20
Les mer og bestill

Opplev Norge med overnatting hos De Historiske. Få 10 % rabatt på overntatting når du betaler med ditt Visa Gull kredittkort

De Historiske

Opplev Norge med overnatting hos De Historiske, en samling av Norges mest sjarmerende hotell. 23 flotte hoteller står klare til å ta i mot deg på årets Norgesferie.
Visa Gull tilbud: Betal med Visa Gull og få 10 % på rom og frokost.
Bookinglenke med rabatt

Drøm deg bort på vakre Kviknes Hotell i Balestrand. Med Visa Gull får du 10 % på sin halvpensjonspakke.

Kviknes Hotell

Hotellet som ble oppført i Balestrand i 1752 ligger som en perle ved Sognefjorden. Et fantastisk utgangspunkt for aktiviteter eller bare ren avslapning ved fjorden.
Visa Gull tilbud: Visa Gull gir deg 10 % rabatt på halvpensjonspakke.
Bookinglenke med rabatt

Få 20 % på overnatting inkludert frokost på en rekke hoteller fra Classic Norway Hotels når du bruker ditt Visa Gull fra Sparebanken Vest

Classic Norway Hotels

Classic Norway Hotels har 18 hotell og rorbuanlegg i hele Norge som alle har sin egen sjel og herlige særpreg. 
Visa Gull tilbud: 15 % på overnatting inkludert frokost på alle hotellene. For å få rabatt: bestill på hotellets kontaktskjema og oppgi kode SPV2020 i forespørsel.
Bestill her

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor