Bedrift
Farge

Vipps + Visa Gull = Sant

Vipps  har flere betalingsmuligheter – også i fysiske butikker. Vær forberedt, sørg for å registrere både bank- og kredittkortet ditt.

Vipps er blitt mye mer enn en tjeneste for vennebetaling. Du kan betale med appen i mange store nettbutikker. Snart er Vipps på plass også i flere store fysiske butikker, slik at du for alvor kan bruke mobilen din som lommebok.

De fleste av oss har flere kort i lommeboken. Det bør du også ha på mobilen, og da er det greit å vite at det er enkelt å bytte mellom ulike betalingskort i Vipps. 

Derfor bør du legge inn kredittkort i Vipps

Når du vippser en venn et lite beløp eller betaler for kaffe på idrettsarrangementet foretrekker du kanskje å bruke bankkortet ditt. Skal du derimot handle på nettet eller kjøpe en dyrere vare, anbefaler vi at du heller bruker kredittkort. Det er flere grunner til det:

Du handler tryggere: 

Du er godt beskyttet dersom varen du bestilte på nettet ikke dukker opp eller du oppdager feil ved leveransen fra butikken. Når du betaler med kredittkortet har du gode reklamasjonsrettigheter som gjør at du får pengene tilbake.  

Du er bedre beskyttet mot svindel:

Kredittkortet er ikke knyttet direkte til kontoen din. Det er en fordel dersom du er uheldig og blir utsatt for kortsvindel. Betaler du med kredittkortet, unngår du at pengene forsvinner fra brukskontoen din. 

Det er enklere å få kontroll

I nett- og mobilbanken kan du alltid se hva du har brukt penger på, også det du har kjøpt med kredittkortet. Slik kan du kontrollere at alt stemmer før du betaler fakturaen for kredittkortet. 

Slik legger du kredittkortet ditt i Vipps:

  1. Trykk på profil nederst til høyre i appen
  2. Trykk på kontoer og kort
  3. Velg legg til kort
  4. Fyll inn opplysninger om kortet
  5. Trykk registrer

Har du ikke kredittkort?

Kredittkortet Visa Gull er gratis og gir deg flere rabatter, blant annet på aktiviteter, reiser og restauranter. I tillegg har det god reise- og avbestillingsforsikring. Forsikringen gjelder også når du betaler med Visa Gull via Vipps.

Les mer og søk om kredittkort her

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor