Bedrift
Farge

Kontaktløs betaling

Med Visa Smart og Visa Smart Ung slipper du å taste inn kode ved å benytte kontaktløs betaling.

Du kan bruke kortet på vanlig måte som andre Visakort, men i tillegg har Visa Smart og Visa Smart Ung  mulighet til å benytte kontaktløs betaling. 

Slik fungerer det:

  • Kontaktløs betaling betyr at du kan bruke kortet bare ved å holde det over betalingsterminalen.
  • Når du hører et pip er betalingen gjennomført.
  • Du kan bruke kontaktløs betaling på kjøp inntil kr. 200.

Du kan bruke kontaktløs betaling på alle terminaler som har dette symbolet:

Kontaktløs betaling

Som en ekstra sikkerhet vil vi noen ganger be deg taste inn koden.

Det er flere og flere steder i utlandet som aksepterer kontaktløs betaling. Bruk det for eksempel på undergrunnsbanen i London eller i en kiosk i New York!

Ofte stilte spørsmål om kontaktløs betaling

Kortet har en antenne som ikke trenger fysisk kontakt med betalingsterminalen for å virke. Alt du trenger å gjøre er å holde lommeboken inntil terminalen til du hører et signal for at betalingen er ok.

Vi mener at dette kortet er minst like sikkert: Når du ikke taster koden like ofte som på vanlige kort vil det også være færre sjanser for f.eks lommetyver å observere koden før de stjeler kortet. Uten kode får de kun brukt kortet opp til ca kr. 1000 og maks kr. 200 pr. gang.

For at løsningen skal være sikker nok er det lagt inn en regel som forteller kortet at du må taste kode ved noen anledninger.

På denne måten vil en spare tid hver gang en skal handle småting, samtidig som at sikkerheten er ivaretatt ved at ingen kan misbruke kortet på store beløp dersom kortet havner i hendene på uvedkommende.

Snakk med oss - 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring meg

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post