Bedrift
Farge

Velkommen til en annerledes bank

Vi er en sparebank skapt av og for Vestlendinger og har vært der for kundene våre gjennom tykt og tynt, i snart 200 år. Som kunde vil du bidra til å skape bedre oppvekstmiljø på Vestlandet. Både du og samfunnet får del av vårt overskudd. Håper du vil bli med på laget!

Dette får du

Norges beste mobilbank

Norges beste mobilbank

Få oversikt med en prisvinnende app. Den ble kåret til Norges beste digitale produktopplevelse i 2019. Last ned appen og bli kunde med BankID.

Last ned app
Møte med rådgiver

Vi er her for deg

Det kjekkeste vi vet er å hjelpe vestlendinger. Treff oss når du vil på 34 kontorer eller på telefon. Våre dedikerte rådgivere står klare til å ta deg i mot.

Avtal møte
Kundeutbytte

Kundeutbytte

I 2020 fikk kunder med boliglån utbetalt 3300 kroner i snitt i kundeutbytte. Vi deler vi med deg når det går bra med oss. 

Les mer om kundeutbytte
Med bestefar på kaien

Å bytte bank er enkelt!

Nå har det blitt veldig enkelt å bytte bank. Nesten alt kan gjøres i nettbanken helt på egenhånd, men det er likevel viktig å gjøre tingene i riktig rekkefølge. Følg oppskriften vår så er du sikker på at du får en smidig overgangsprosess.

Bli kunde

Livet på Vestlandet

Alt vi gjør, skal bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.

Illustrasjonsfoto: Parsellhage

Heia nabolaget

Her kan nabolag søke om midler eller eksperthjelp til å gjennomføre prosjekter som vil komme alle i nabolaget til gode. Nye muligheter hver uke!

Søk støtte til ditt nabolag
Illustrasjonsfoto: Jenter som spiller fotball

Søk støtte fra Korona-fondet

Barn og unge må passes ekstra godt på i krisen vi står i nå. Korona-fondet vil være med på å sikre at fritidstilbudene og andre viktige tiltak består.

Søk korona-fondet
Illustrasjonsfoto: Hjertebank logo

Hjertebank

Hjertebank er en konsertturné på Vestlandet der vi feirer frivilligheten og støtter lag og organisasjoner med 1 million kroner på hvert sted vi besøker.

Les mer om Hjertebank

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor