Bedrift
Farge

Velkommen til en annerledes bank

Vi er en sparebank skapt av og for Vestlendinger og har vært der for kundene våre gjennom tykt og tynt, i snart 200 år. Som kunde vil du bidra til å skape bedre oppvekstmiljø på Vestlandet. Både du og samfunnet får del av vårt overskudd. Håper du vil bli med på laget!

Dette får du

Norges beste mobilbank

Norges beste mobilbank

Få oversikt med en prisvinnende app. Den ble kåret til Norges beste digitale produktopplevelse i 2019. Last ned appen og bli kunde med BankID.

Last ned app
Møte med rådgiver

Vi er her for deg

Det kjekkeste vi vet er å hjelpe vestlendinger. Treff oss når du vil på 34 kontorer eller på telefon. Våre dedikerte rådgivere står klare til å ta deg i mot.

Avtal møte
Kundeutbytte

Kundeutbytte

Hos oss kan du få kundeutbytte til deg og dine. Et par med 4 mill i boliglån kan få inntil 8.000 kroner i utbytte. Vi deler med deg når det går bra med oss. 

Les mer om kundeutbytte 
Med bestefar på kaien

Å bytte bank er enkelt!

Nå har det blitt veldig enkelt å bytte bank. Nesten alt kan gjøres i nettbanken helt på egenhånd, men det er likevel viktig å gjøre tingene i riktig rekkefølge. Følg oppskriften vår så er du sikker på at du får en smidig overgangsprosess.

Bli kunde

Livet på Vestlandet

Alt vi gjør, skal bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.

Søk støtte fra Ildsjelfondet

Vi ønsker å inspirere ildsjeler, lag og organisasjoner til å holde fast ved, eller dra i gang nye og gode initiativ som er positivt for en større gruppe i lokalsamfunnet.

Søk ildsjelfondet
Illustrasjonsfoto: Jenter som spiller fotball

Korona-fondet

Barn og unge må passes ekstra godt på i krisen vi står i nå. Korona-fondet vil være med på å sikre at fritidstilbudene og andre viktige tiltak består.

Søk korona-fondet
Illustrasjonsfoto: Hjertebank logo

Hjertebank

Hjertebank er en konsertturné på Vestlandet der vi feirer frivilligheten og støtter lag og organisasjoner med 1 million kroner på hvert sted vi besøker.

Les mer om Hjertebank

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor