Bedrift
Farge
Musikkfestival
Musikkfestival

Verftet Online Music Festival

Velkommen til VERFTET Online Music Festival - vårens fineste festival, hjemme hos deg.

Denne våren skulle vi ha møttes på konserter, på kaféer, på festivaler og på fritidsaktiviteter. Brått er ikke dette lenger mulig. Når så mange møteplasser stenges ned, ønsker vi å gjøre det beste ut av situasjonen, ved å finne nye måter å være sammen på.

Gjør deg klar for Verftet Online Music Festival: Bergens største virtuelle konsertfestival der vi kan glede oss over musikken - sammen. Sammen med sentrale arrangører som USF Verftet, MADE, Vossa Jazz, BT og Sparebanken Vest vil vi snu fortvilelse og frustrasjon i disse dager til nyvinning og positivitet, og inviterer alle til en digital festivalopplevelse helt utenom det vanlige. Vi gir deg og dine fantastiske konserter med en rekke av våre store, internasjonale artister – hjemme i din egen stue. 

Verftet Online Music Festival er et grenseoverskridende kulturelt prosjekt som gjenspeiler og svarer på de utfordringene kulturnæringen står overfor i dag. Vi ønsker å gi artistene en trygg scene å opptre på, og gi publikum store konsertopplevelser, noe som ikke har vært mulig i denne vanskelige tiden – frem til nå! I en tid der det oppfordres til å ta avstand ønsker vi å samles på en forsvarlig måte.  

Her kan du strømme musikk

Hver kveld kl. 20.00 fra 27. mars til 6. april kan du strømme store konsertopplevelser, rett hjem i din egen stue direkte og helt gratis fra www.verftet.no, www.bt.no eller youtubekanalen vår: https://bit.ly/verftetyoutube 

Vi holder sammen.
Vi holder oss hjemme.
Sammen om musikken.

#sammengjørvidetbedre #verftetfestival

 Musikkfestival

*I tråd med retningslinjer fra FHIs spilles konsertene inn på USF Verftet uten publikum for å hindre smitte. Bli med på en avslappet og trygg festival med store konsertopplevelser.

 

 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor