Bli kunde
Par i hengekøye foran vann i skogen.

Reisetips

Derfor trenger du reiseforsikring på norgesferie

Mange har opplevd hvor viktig reiseforsikringen kan være i utlandet. Men visste du at den ofte er redningen på norgesferie også?

Velkjente ferieformer som å reise på hytta og bilferie ble spesielt populære sommeren 2021, og ser ikke ut til å bli mindre populære i år.  Så trenger du reiseforsikring da, egentlig? Ja! 

Forsikringen kan redde turen

Hvis noe skjer med tingene dine, er reiseforsikringen din beste venn. For eksempel hvis bagasjen din forsvinner eller blir forsinket. Da kan du kjøpe nye ting, slik at ferien ikke blir ødelagt av ventingen. 

Forsikringen hjelper deg også hvis sykkel, fiskeutstyr eller annet sportsutstyr blir forsinket eller skadet. 

Vi vet at verdigjenstander er nettopp verdifulle for deg. Derfor dekker vi disse ubegrenset hvis noe skjer. Enkeltgjenstander er dekket opp til 40 000 kroner. 

Om du er på en dyr hotellferie, camper i telt, ferierer i båten eller er på hjemstedet og bare går en tur på butikken: Reiseforsikringen gjelder uansett. 

Typiske skader på reise i Norge

Klassikeren som mange nordmenn opplever hvert år, er knust eller frastjålet mobil. Opp mot 10 prosent av alle reiseskader er knyttet til vår kjære mobiltelefon. Juli er den desiderte toppmåneden for mobilskader, nettopp fordi mange er på tur da. 

Noen opplever også at de blir syke, og derfor ikke kan dra på den planlagte reisen. Blir du alvorlig syk og ikke kan dra på ferie i høst likevel, dekker vi selvsagt avbestillingen med ubegrenset sum. 

Legetime på mobilen

På utenlandsreiser får du gratis legetime på mobilen gjennom Eyr-appen hele året dersom du har reiseforsikring fra Frende. I juni, juli og august kan du bruke appen også på norgesferien. Legetime på mobilen eller nettbrettet er veldig enkelt og sparer deg for masse tid. Du slipper å finne veien til legekontoret og bruke timer av den velfortjente ferien på et venterom.

Reiseforsikringen gjelder selv om du blir hjemme 

Enda en god ting med reiseforsikringen er at vi ikke bryr oss om du reiser kort eller langt. 

Om du er på en dyr hotellferie, camper i telt, ferierer i båten eller er på hjemstedet og bare går en tur på butikken: Reiseforsikringen gjelder uansett. 

Norges beste reiseforsikring

Visste du at reiseforsikringen fra Frende er best i test og gjelder fra du går ut hjemmefra og helt til du er tilbake?