Bli kunde
frende_ung

Frende forsikring

Hvilke forsikringer trenger du som student?

Når du har forlatt redet og endret adressen din i Folkeregisteret er det på tide å skaffe egne forsikringer. Da er det disse forsikringene du trenger. 

Innboforsikring

- Forsikring av innboet er viktig enten du er ung eller gammel, om du eier eller leier, om du bor alene eller i kollektiv. Innboforsikring hjelper deg ved at fra tyveri av småting fra boden til store utgifter etter oversvømmelse og brann. I tillegg vil innboforsikring fra Frende hjelpe deg ved ID-tyveri eller nettmisbruk, sier rådgiver Maiken Johannesen, som selv er student med forsikringen i orden. 

Som student har du nok en rekke verdigjenstander som kan være kostbare å erstatte. Bare begynn å legge sammen det du ser rundt deg for eksempel; TV, laptop, mobil, høyttalere, sofa og pyntegjenstander. Så kan du legge til alt du har i skapene på kjøkkenet, klærne i klesskapet og yttertøyet i boden. 

- Med standard innboforsikring fra Frende er du sikret ved ulykker i hjemmet som brann og tyveri. Hvis du i tillegg skaffer deg innboforsikring med uhellsdekning er du dekket dersom du skulle være så uheldig å miste TV-en i gulvet ved flytting, eller om du søler vann over tastaturet på PC-en. 

Reiseforsikring

Reiseforsikringen fra Frende dekker deg fra du går ut døren hjemmefra og i inntil 75 dager. Du er også dekket på fritiden, når du ikke er hjemme på jobb eller på skolen. Det betyr at den til og med gjelder når du tar bussen til byen, ut av byen, til skolen eller jobben.
 
Tar du med deg Frende i kofferten, kan du vite at det er ubegrenset forsikringssum på medisinsk behandling, tapt bagasje, avbestilling og hjemtransport ved sykdom eller ulykke. Hvis bagasjen din blir forsinket får du dekket inntil 6000 kroner per person.

- Du kan være trygg på at du får god og profesjonell hjelp hvis noe skjer. Vaktsentralen til Frende har medisinsk personell tilgjengelig alle dager, hele døgnet, forsikrer Maiken.

Uføreforsikring

- Du rister vel gjerne på hodet når du hører snakk om uføreforsikring? Men visste du at unge og studenter faktisk har et spesielt behov for å sikre seg? spør rådgiver Maiken.
 
Studenter havner ofte i gruppen hvor man ikke er godt økonomisk etablert, eller har relativt lav inntekt. Her er det i tillegg få som har gode forsikringer gjennom arbeidsgiver enda. Da er du faktisk blant dem som blir hardest rammet om du blir utsatt for en ulykke eller sykdom som gjør at du ikke kan jobbe, eller du blir ufør. 
 
- Før du kan kjøpe forsikring må du levere en helseerklæring til forsikringsselskapet. Husk at det er i ung alder du er friskest og har mulighet til å skaffe deg livsforsikringene du ønsker deg.

Flytte forsikringene dine til oss?

Vi ordner alt for deg.

Få et tilbud på forsikringer

Frende forsikring

Nyheter og gode råd

Få inntil 17 prosent samlerabatt

Slik får du billigere forsikringer

Samler du forsikringene dine hos oss kan du få både totalkunderabatt og lojalitetsbonus. Det gir lavere pris på prisvinnende skadeforsikringer fra Frende.
Få inntil 17 prosent samlerabatt
Familie på fire på strand i solnedgang

18-30 år

Forsikring for unge

Frende ung, tre forsikringer i ett som dekker behovene til deg mellom 18 og 30 år.
Slik gjør du det
forsikring for unge

Hva bør du velge?

Reiseforsikring eller kredittkort

Hva er forskjellen på reiseforsikringen i kredittkortet og en helårs reiseforsikring? Og hvilken bør du velge?
Se hva som dekkes av de ulike løsningene
Ta med reiseforsikring fra Frende på tur - så er du dekket om uhellet er ute.

Norges mest fornøyde kunder

Kåret til vinner tre år på rad

Frende forsikring  har landets mest fornøyde forsikringskunder og det beste skadeoppgjøret.
Hvorfor er kundene fornøyde?
Kundeservice pris

Det lønner seg å være en frende

Derfor velger du Frende Forsikring

NorgesBesteMobilbank

Best på skadeoppgjør

Vi er der når du trenger oss mest. Frende er best på skadeoppgjør to år på rad.

radgiver

Inntil 17 % samlerabatt

Det lønner seg å samle flere forsikringer hos oss.

samfunnsutbytte

Flytt forsikringer

Vi flytter forsikringene for deg