Bedrift
Farge
Motorsykkelforsikring

Motorsykkelforsikring

Hos oss kan du tegne motorsykkelforsikring uten krav til totalkundeforhold.

Skadefri kjøring gir raskere vei til høyest bonus

Vårt program for bonusopptjening gir deg toppbonus 2-3 år raskere enn det som er vanlig i markedet. Etter tre skadefrie år med 70 prosent får du 75 prosent bonus første år. Deretter oppnår du full bonus etter tre år.

Kasko dekker hærverk på motorsykkelen din

Flere opplever dessverre hærverk på motorsykkelen sin. Da er det betryggende å vite at vår kaskoforsikring dekker dette.

I tillegg kan du være uheldig å kollidere, kjøre utfor veien, eller velte. Dette er også noe av det som dekkes under vår kaskoforsikring.

Dekninger som kan velges:

  • Ansvar er lovpålagt.
  • Delkasko dekker skade på motorsykkelen eller tap av motorsykkelen som følge av brann- eller eksplosjonsskade, tyveri eller hærverk ved forsøk på tyveri. 
  • Kasko (i tillegg til delkasko) gir erstatning ved tap og skade på eget kjøretøy, ved kollisjon, utforkjøring, velt, hærverk, annen tilfeldig ytre påvirkning.
  • Fører og passasjerulykke gir erstatning ved medisinsk invaliditet eller ved død.

Det er smart å samle forsikringene i banken din

Som bankkunde i Sparebanken Vest får du full oversikt over dine forsikringer fra Frende i nettbanken din. Enklere blir det ikke!

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf nr. 55 15 36 00.

Ofte stilte spørsmål om motorsykkelforsikring

Ved kjøring utenfor de nordiske land, bør en ha med ”Grønt kort” som er et internasjonalt forsikringsbevis. I de fleste land i Europa er dette kortet ikke lenger påbudt, men opplysningene som er gitt på kortet, vil forenkle saksbehandlingen hvis uhellet er ute. Ta kontakt med oss dersom du har behov for grønt kort.

Du kan ringe direkte til Frende på telefon (+47) 55 15 36 00. Du kan også melde skaden via www.frende.no.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post