Bedrift
Farge

Trygghet for hele familien

Frende Forsikring eies av en rekke sparebanker fra nord til sør, og en av dem er Sparebanken Vest. Bransjemålingen fra 2018 viser at Frende har Norges mest fornøyde og lojale forsikringskunder.

Norges mest fornøyde kunder

Frende er tilbake på topp i EPSIs måling av kundetilfredshet på skadeforsikring. Resultatene kom 12.11.2018 og de viser at Frende har de mest fornøyde forsikringskundene. Kundene har høye forventninger, men i følge undersøkelsen leverer Frende likevel godt på både produkter, kundeservice, skadeoppgjør og pris.
Du kan lese mer om undersøkelsen her.

Testvinnende forsikringer til gode priser

Best i test på forsikring

Mer enn 200 000 kunder har valgt Frende Forsikring. Det er det mange gode grunner til. Flere ganger har Frende blitt kåret til «Best i test» på flere ulike produkter. Reiseforsikringen i Frende er seks år på rad kåret til best i test eller har fått terningkast 6. 

Dine Penger kåret Frende sin reiseforsikring til den beste reiseforsikringen i 2017.

«Til noen hundrelapper mer i året - midt på treet prismessig - tilbyr Frende den beste dekningen i en standard reiseforsikring med god margin. De er alene om å forsikre reisen din i 75 dager. Selv om du ikke skal på langtur har Frende også de høyeste erstatningsbeløpene for reisegods, ikke minst kontanter og verdisaker - nettopp de tingene som ofte blir stjålet. I tillegg får du et romslig utgiftsbudsjett når bagasjen forsvinner, eller til hotell når flyet er forsinket. Det er heller ingen egenandel. Resultat: Best i test - med god margin»

Skulle uhellet være ute - er det godt å vite at Frende er blant de beste i klassen når det kommer skadehåndtering og fornøyde kunder.

Lojalitetsbonus og totalkunderabatt

Samler du tre rabattgivende forsikringer hos Frende så får du 10 % rabatt på totalavtalen din. Samler du fem eller flere, får du hele 17 % rabatt. Vi gir deg også en lojalitetsbonus på 5 % når du har vært kunde i tre sammenhengende år. 

Undersøkelser viser at totalkunder er de mest tilfredse. Det kan altså lønne seg å samle alle dine forsikringer på et sted.

Det er smart å samle forsikringene i banken din

Som bankkunde i Sparebanken Vest får du full oversikt over dine forsikringer fra Frende i nettbanken din. Enklere blir det ikke!

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf. 55 15 36 00.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post