Bedrift
Farge
Frende Forsikring gir deg lojalitetsbonus!
Frende Forsikring gir deg lojalitetsbonus!

Trygghet for hele familien

Frende Forsikring eies av en rekke sparebanker fra nord til sør, og en av dem er Sparebanken Vest.

Testvinnende forsikringer til gode priser

Best i test på forsikring

Mer enn 200 000 kunder har valgt Frende Forsikring. Det er det mange gode grunner til. Flere ganger har Frende blitt kåret til «Best i test» - enten det er bilen din, innboet ditt, reisen din eller forsikring av barn og unge.

Reiseforsikringen i Frende er seks år på rad kåret til best i test eller har fått terningkast 6. 

Dine Penger kåret Frende sin reiseforsikring til den beste reiseforsikringen i 2017.

«Til noen hundrelapper mer i året - midt på treet prismessig - tilbyr Frende den beste dekningen i en standard reiseforsikring med god margin. De er alene om å forsikre reisen din i 75 dager. Selv om du ikke skal på langtur har Frende også de høyeste erstatningsbeløpene for reisegods, ikke minst kontanter og verdisaker - nettopp de tingene som ofte blir stjålet. I tillegg får du et romslig utgiftsbudsjett når bagasjen forsvinner, eller til hotell når flyet er forsinket. Det er heller ingen egenandel. Resultat: Best i test - med god margin»

Skulle uhellet være ute - er det godt å vite at Frende er blant de beste i klassen når det kommer skadehåndtering og fornøyde kunder!

Lojalitetsbonus og totalkunderabatt

Samler du tre rabattgivende forsikringer hos Frende så får du 10 % rabatt. Samler du fem eller flere, får du hele 17 % rabatt på våre allerede konkurransedyktige priser!

Vi gir deg også lojalitetsbonus på 5 % hvis du er kunde i tre sammenhengende år.

Det er smart å samle forsikringene i banken din

Som bankkunde i Sparebanken Vest får du full oversikt over dine forsikringer fra Frende i nettbanken din. Enklere blir det ikke!

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf nr. 55 15 36 00.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post