Bedrift
Farge

Trygghet for hele familien

Sammen med en rekke sparebanker fra nord til sør eier vi Frende forsikring. Bransjemålingen fra 2019 viser at Frende har Norges mest fornøyde og lojale forsikringskunder. I tillegg er de Norges beste på skadeoppgjør.

 

Norges mest fornøyde kunder

Frende ligger helt i toppen i EPSIs årlige måling av kundetilfredshet på skadeforsikring. Undersøkelsen fra november 2019 viser at kundene har høye forventninger, men at Frende scorer høyt på tilfredshet både når det gjelder produkter, kundeservice, skadeoppgjør og pris. 

 "Frende-kundene har de høyeste forventningene, men selskapet leverer godt på disse. Frende er et selskap det er enkelt å forholde seg til, de er konkurransedyktige på pris, og er dessuten best på skadehåndtering."

Du kan lese mer om undersøkelsen her.

Testvinnende forsikringer til gode priser

Best i test på forsikring

Mer enn 200 000 kunder har valgt Frende Forsikring, og det er mange gode grunner til det. Flere ganger har forsikringene blitt kåret til «Best i test». Reiseforsikringen har kommet best ut eller fått terningkast 6 hele ni år på rad. 

Da Norsk Familieøkonomi gav Frende sin reiseforsikring terningkast seks i 2019 skrev de:

"Frendes Reiseforsikring hevder seg helt i toppen i år også, med ubegrenset dekning på flere av de viktigste erstatningene. Samtidig plasseres forsikringen i det lavere sjiktet når det handler om pris, og den inkluderer uhellsdekning og ubegrenset dekning for leiebil. Sammenligner vi reiseforsikringens varighet stiller ikke Frende sterkest blant selskapene med 75 dager, men man har mulighet til å forlenge. Det er små marginer mellom selskapene på topp, og i år mener vi at Frende fortjener høyeste score da kunden får alle de gode dekningene til en lavere pris enn nærmeste konkurrent."

Lojalitetsbonus og totalkunderabatt

Samler du tre rabattgivende forsikringer hos Frende så får du 10 % rabatt på totalavtalen din. Samler du fem eller flere, får du hele 17 % rabatt. Vi gir deg også en lojalitetsbonus når du har vært kunde i tre sammenhengende år. Da får du ytterligere 5 % rabatt.

Undersøkelser viser at totalkunder er de mest tilfredse. Det kan altså lønne seg å samle alle forsikringene dine på ett sted.

Smart å samle forsikringene i banken din

Som bankkunde hos oss får du full oversikt over forsikringene dine fra Frende i nettbanken. Enklere blir det ikke!

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf. 55 15 36 00.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post