Bedrift
Farge

Barneforsikring

Frende barneforsikring dekker både sykdom og ulykke. Hos oss er barnet ditt også forsikret mot fremtidig arbeidsuførhet.

Forsikre barnet ditt for kun 8 kroner dagen

Barneforsikringen koster kun 250 kroner i måneden fra 1.1.2016, ut året barnet fyller 18 år. Deretter vil prisen være alderstilpasset.

Er barneforsikring viktig?

De fleste barn kommer seg heldigvis gjennom oppveksten uten å rammes av store ulykker eller alvorlige sykdommer. Men for de som rammes kan de økonomiske konsekvensene bli store dersom barnet ikke har en forsikringsordning som dekker hendelsen.

Barneforsikringen gjelder frem til barnet fyller 26 år, med unntak for dagpenger ved sykehusopphold som opphører i det forsikrede fyller 18 år.

Frendes barneforsikring - best i test

Testvinner november 2014, Norsk Familieøkonomi og Foreldre og Barn 2013.

Det er smart å samle forsikringene i banken din

Som bankkunde i Sparebanken Vest får du full oversikt over dine forsikringer fra Frende i nettbanken din. Enklere blir det ikke!

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf nr. 03600.

Markedets beste uførepensjon

Frendes barneforsikring har den beste uførepensjon i markedet. Denne dekningen er den aller viktigste i en barneforsikring.

Meld hendelse

Ring Frende ved uførhet, ulykke, sykdom eller dødsfall. Ring 03600 ved behov for akutt hjelp.

Ofte stilte spørsmål om barneforsikring

Dekningene gjelder ut det kalenderåret barnet fyller 26 år, med unntak for dagpenger ved sykehusopphold som opphører i det forsikrede fyller 18 år.

Medisinsk invaliditet ved sykdom og ulykke, uførepensjon, engangsutbetaling for utvalgte sykdommer, sykehusopphold, ombygging av bolig, behandlingsutgifter og dødsfall.

Barneforsikringen avsluttes ved utgangen av det året barnet fyller 26 år. Følgende dekninger videreføres: Uførepensjon og dødsfall.

Se vilkår for mer informasjon på www.frende.no om dekninger og summer.

Ring kundeservice på telefon 05555. Du kan også be oss om et tilbud, og så kontakter vi deg snarest.

05555 - bli ringt opp

Åpent man-søn 07-23.

Ring meg

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post