Bedrift
Farge
Barneforsikring sikrer barnet ditt

Barneforsikring

Med barne- og ungdomsforsikring fra Frende er barnet ditt forsikret mot sykdom og ulykke og fremtidig arbeidsuførhet. Forsikringen er kåret blant Norges beste flere år på rad.

Forsikre barnet ditt for kun 9,40 kroner dagen

Barneforsikringen koster kun 287 kroner i måneden ut året barnet fyller 18 år. Deretter vil prisen være alderstilpasset.

Er barneforsikring viktig?

De fleste barn kommer seg heldigvis gjennom oppveksten uten å rammes av store ulykker eller alvorlige sykdommer. Men for de som rammes, kan de økonomiske konsekvensene bli store dersom barnet ikke er forsikret.

Barneforsikringen gjelder frem til barnet fyller 26 år, med unntak for dagpenger ved sykehusopphold som opphører ved fylte 18 år.

Fra 26 år blir forsikringen automatisk omgjort til en «voksenforsikring» som inneholder uførepensjon og livsforsikring.

Økt utbetaling ved uførepensjon

"Barne- og ungdomsforsikringen til Frende kommer i vår test best ut på uførepensjonen, som i tillegg til å inneholde en høy utbetalingssum, ikke graderes»". 

Det sier Norsk Familieøkonomi om barneforsikringen til Frende.

At uførepensjonen ikke blir gradert betyr at du får full utbetaling selv om du ikke blir 100 prosent ufør. Husk at uførepensjonen utbetales fra 50 prosent uførhet. Der mange da kun utbetaler halvparten av forsikringssummen, får du 100 prosent utbetaling i Frende. 

En av få forsikringer som indeksreguleres

Uten indeksregulering ville et barn med barneforsikring som ble ufør som 20-åring i 1979, fått utbetalt samme beløp i uførepensjon i dag som for 40 år siden. I 1976 var 1G 15 200 kroner, mens 1 G i dag utgjør 101 351 kroner (2020).

Derfor er det viktig at utbetalingene indeksreguleres etter at utbetalingene har startet - og det gjør barneforsikringen fra Frende.

Få legehjelp til barnet på mobilen

Fra mai 2021 er Eyr  inkludert i barneforsikringen, slik at dere får rask legehjelp rett på mobilen, hver dag, året rundt. Last ned Eyr-appen, så er alt klart hvis dere trenger hjelp. Enten du har en tenåring, toåring eller baby er det godt å vite at legen kan komme hjem til deg på video i løpet av få minutter. 

Slik kommer du i gang med Eyr

- Last ned appen Eyr fra App Store eller Google Play

- Logg inn med BankID

- Velg "Legg til din forsikring og medlemskap" og velg Frende

- Skriv inn personnummer til den som eier forsikringen (foresatte)

- Book time og legen ringer deg i appen

Det er smart å samle forsikringene i banken din

Som kunde hos oss får du full oversikt over forsikringene fra Frende Forsikring i nettbanken og appen. Enklere blir det ikke!

Melde skade

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf nr. 55 15 36 00.

Markedets beste uførepensjon

Frendes barneforsikring har den beste uførepensjon i markedet. Denne dekningen er den aller viktigste i en barneforsikring.

Meld hendelse

Ring Frende ved uførhet, ulykke, sykdom eller dødsfall. Ring 55 15 36 00 (Frende) ved behov for akutt hjelp.

Ofte stilte spørsmål om barneforsikring

Dekningene gjelder ut det kalenderåret barnet fyller 26 år, med unntak for dagpenger ved sykehusopphold som opphører i det forsikrede fyller 18 år.

Medisinsk invaliditet ved sykdom og ulykke, uførepensjon, engangsutbetaling for utvalgte sykdommer, sykehusopphold, ombygging av bolig, behandlingsutgifter og dødsfall.

Barneforsikringen avsluttes ved utgangen av det året barnet fyller 26 år. Følgende dekninger videreføres: Uførepensjon og dødsfall.

Se vilkår for mer informasjon på www.frende.no om dekninger og summer.

Du kjøper lettvint på nett i vår forsikringskalkulator. Her kan du kjøpe både barne- og ungdomsforsikring, og andre forsikringer som bil, innbo og reise. Samler du forsikringene dine i Frende, får du også rabatter og full oversikt i app og nettbanken!

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post