Bedrift
Farge
Barneforsikring sikrer barnet ditt

Barneforsikring

Frende barneforsikring dekker både sykdom og ulykke. Hos oss er barnet ditt også forsikret mot fremtidig arbeidsuførhet. Frende sin barne- og ungdomsforsikring er kåret blant Norges beste syv år på rad.

Forsikre barnet ditt for kun 9 kroner dagen

Barneforsikringen koster kun 263 kroner i måneden fra 1.1.2018, ut året barnet fyller 18 år. Deretter vil prisen være alderstilpasset.

Er barneforsikring viktig?

De fleste barn kommer seg heldigvis gjennom oppveksten uten å rammes av store ulykker eller alvorlige sykdommer. Men for de som rammes kan de økonomiske konsekvensene bli store dersom barnet ikke har en forsikringsordning som dekker hendelsen.

Barneforsikringen gjelder frem til barnet fyller 26 år, med unntak for dagpenger ved sykehusopphold som opphører i det forsikrede fyller 18 år.

Fra 26 år blir forsikringen automatisk omgjort til en «voksenforsikring» som inneholder uførepensjon og livsforsikring.

Økt utbetaling ved uførepensjon

Faksimile fra Dagbladets test av barneforsikringer«Hvis du blir ufør som 20-åring og får utbetalt 92 576 kroner årlig (den vanligste summen blant selskapene), vil du da fortsatt bare få utbetalt de 92 576 kronene 40 år senere? I de fleste av forsikringssselskapene er svaret ja, viser Norsk Familieøkonomis oversikt.»

I Dagbladets og Norsk Familieøkonomis store test av barneforsikringer januar 2017 kommer det frem at Frende i snitt har økt utbetalingene ved uførepensjon med 3,5 % de siste årene - mest av alle, og er kun det ene av to selskaper som gjør dette.

Uførepensjon er en kompensasjon for framtidig tapt inntekt. Men hvorfor er det viktig at denne indeksreguleres?

Om et barn med barneforsikring ble ufør som 20-åring i 1976, ville han eller hun fortsatt fått utbetalt uførepensjon i dag som 60-åring. I 1976 var 1G 11 800 kroner, mens 1 G i dag utgjør 92 576 kroner.

Derfor er det viktig at utbetalingene indeksreguleres etter at utbetalingene eventuelt har startet - og det gjør Frendes barneforsikring!

Det er smart å samle forsikringene i banken din

Som bankkunde i Sparebanken Vest får du full oversikt over dine forsikringer fra Frende i nettbanken din. Enklere blir det ikke!

Sparebanken Vest er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf nr. 55 15 36 00.

Markedets beste uførepensjon

Frendes barneforsikring har den beste uførepensjon i markedet. Denne dekningen er den aller viktigste i en barneforsikring.

Meld hendelse

Ring Frende ved uførhet, ulykke, sykdom eller dødsfall. Ring 55 15 36 00 (Frende) ved behov for akutt hjelp.

Ofte stilte spørsmål om barneforsikring

Dekningene gjelder ut det kalenderåret barnet fyller 26 år, med unntak for dagpenger ved sykehusopphold som opphører i det forsikrede fyller 18 år.

Medisinsk invaliditet ved sykdom og ulykke, uførepensjon, engangsutbetaling for utvalgte sykdommer, sykehusopphold, ombygging av bolig, behandlingsutgifter og dødsfall.

Barneforsikringen avsluttes ved utgangen av det året barnet fyller 26 år. Følgende dekninger videreføres: Uførepensjon og dødsfall.

Se vilkår for mer informasjon på www.frende.no om dekninger og summer.

Du kjøper lettvint på nett i vår forsikringskalkulator. Her kan du kjøpe både barne- og ungdomsforsikring, og andre forsikringer som bil, innbo og reise. Samler du forsikringene dine i Frende, får du også rabatter og full oversikt i nettbanken!

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post