Bedrift
Farge

Din første reiseforsikring

Er du fylt 21 år og planlegger å dra på ferie snart? Da er det greit å vite at du trenger din egen reiseforsikring for å være helt trygg på reisen.

Frende er best i test – flere år på rad

Frem til du fyller 21 har du kanskje vært dekket av foreldrene dine sin reiseforsikring. Nå trenger du din egen, slik at du fortsatt kan reise trygt rundt på eventyr.

Med en reiseforsikring kan du slappe helt av hvis mobilen skulle finne på å stikke av, eller bagasjen skulle seile sin egen sjø. Å ringe hjem til mamma og pappa kan være fint når du er syk. Frende hjelper deg med alt det andre, uansett hvor du er i verden, 24 timer i døgnet.

Visste du at reiseforsikringen gjelder også når du ikke er på ferie? Den gjelder hver dag, til og med når du tar bussen til skole eller jobb!

Her kan du finne ut mer om reiseforsikringen fra Frende

Flyttet hjemmefra?

Hvis du bor på hybel, leier leilighet eller kjøper din første bolig, anbefaler vi deg også å ha en innboforsikring. Summen av alt du eier, blir sannsynligvis mye større enn du tror! 

Kjøp forsikring på 1-2-3

I forsikringskalkulatoren under finner du kjapt prisen og kan kjøpe både reiseforsikringen og innboforsikringen din både på nett og mobil - enkelt og på få minutter.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor