Bedrift
Farge
Hva skjer når du blir 18?

Hva skjer når du er 18?

Det å bli myndig er for mange et veiskille på flere områder. Visste du at det også gjelder innen bank? Nå er det faktisk du som er sjefen og bestemmer over pengene og bankkontoen din. Her er en oversikt over alle endringer det er viktig å være oppmerksom på:

Husk å bestille nytt bankkort
Til nå har du hatt ungdomskort, og siden du nå er fylt 18 år vil dette utløpe om 3 måneder. Bestiller du nytt kort i dag unngår du å stå i butikken og få kortet avvist! Med vanlig bankkort er du ikke lenger begrenset når du handler i butikken eller på nettet. Hvis du ikke allerede har, eller hvis bildet du har er gammelt, kan du besøke ditt lokalkontor for å ta nytt bilde til kortet ditt. Legitimasjon er nemlig kjekt å ha!

Bestill bankkort nå

Kickstart sparingen med 300 kroner på BSU
Vi synes at BSU-sparing er superviktig og sannsynligvis det beste rådet vi kan gi våre unge kunder. Derfor kickstarter vi sparingen med 300 kroner i gaveinnskudd hvis du åpner BSU-konto før du fyller 19 år. Har du skattbar inntekt og sparer maksbeløp på 27 500 kroner i året, kan du trekke fra 5 500 kroner på skatten. I tillegg får du den beste sparerenten!

Finn ut mer og se alle fordelene med BSU

Nettbanken og mobilbanken er komplett
Det vil si at alle tjenestene er åpne for deg, og du kan fikse mer selv – både i appen og i nettbanken. Foreldrene dine vil ikke lenger ha oversikt over kontoene dine og fjernes som disponenter. Du kan dele kontoen din med foreldrene dine eller andre, hvis du ønsker det, men da må du selv legge dem til som disponenter. Det gjør du under «Konto» og «Disposisjonsrett» når du er innlogget.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor