Bedrift
Farge

Jeg er endelig myndig

En viktig milepel i livet er å bli 18 år og myndig. Nå kan du styre din egen hverdag og økonomi helt selv. Det betyr større frihet, men også mer ansvar. Da kan det være godt å ta med seg noen gode råd på veien.
Hva skjer når jeg blir 18?

Hva skjer når jeg blir 18?

  • Barne- og ungdomskontoen din blir en vanlig brukskonto med lavere rente. Har du spart opp mye penger, er det smart å flytte de over på en sparekonto med høyere rente.

  • Nettbanken og mobilbanken er komplett! Det vil si at alle tjenestene er åpne for deg, og du kan fikse mer selv - i appen eller i nettbanken.

  • Foreldrene dine kastes ut av kontoen din. De har altså ikke lenger oversikt eller mulighet til å se hvordan du bruker pengene dine. Du kan dele kontoen din med andre hvis du ønsker det, men da må du selv legge dem til som brukere. Det gjør du under Mine kontoer og Disposisjonrett når du er innlogget.

  • Når du er 18 år og myndig får du automatisk et større personlig ansvar. Økonomisk sett betyr det for eksempel at det er du som har ansvar for at regninger med navnet ditt på blir betalt.

BSU-gave til deg fra oss

BSU-gave til deg fra oss

Vi synes at BSU-sparing er superviktig og sannsynligvis det beste rådet vi som bank kan gi deg som er ung og lovende.
For å dytte deg hyggelig i gang med sparingen gir vi deg 300 kr i gave. Alt du må gjøre er å opprette en BSU-konto før du fyller 19 år. 

Gratulerer med dagen fra oss! :)

Slik skaffer jeg meg BSU-konto

En bank for unge og studenter

En bank for unge og studenter

Er du mellom 18 og 33 får du mange fordeler som kunde hos oss. Vi har samlet de viktigste. I tillegg får du noen råd som kan være nyttige å ta med seg.  Husk at vi alltid er her for å hjelpe deg, enten du lurer på hvilket bankkort du trenger eller ønsker å kjøpe din første bolig.

Se alle fordelene for unge

Andre har også lest:

Smart sparing til bolig

Fem fordeler med BSU

Last ned appen vår!

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor