Bedrift
Farge

Kjøpe min første bolig

Vi vet det kan være vanskelig å ta det første steget og kjøpe sin egen bolig. Derfor har vi samlet noen gode råd vi håper kan gjøre det enklere for deg.
Lynkurs for unge boligkjøpere

Lynkurs for unge boligkjøpere

Boligkjøp er en spennende og viktig prosess. Men hvor skal du begynne? Ta kontakt med megler eller rådgiver? Hos oss spiller det ingen rolle. Vi arbeider sammen for å hjelpe deg gjennom hele prosessen, steg for steg. Sammen med Lene Drange fra Snaponomi har vi også laget et kortfattet videokurs med alt du trenger å vite som ung boligkjøper

Finansieringsbevis

Finansieringsbevis

Et finansieringsbevis er en skriftlig bekreftelse på hvor mye du kan låne. Du får det fra en rådgiver, som sammen med deg eller dere, finner ut hvor mye dere kan kjøpe bolig for. Her kan du søke om finansieringsbevis. Så er du klar til å bli med i budrunden når den perfekte boligen dukker opp!

Boliglån for unge

Boliglån for unge

Det er lite som gjør oss så glade som å hjelpe unge vestlendinger inn på boligmarkedet. Hvis du er mellom 18 og 33 år, kan du søke om førstehjemslån eller boliglån for unge, og få en gunstig rente. Det er enkelt å søke og du får normalt svar fra oss innen to timer.

Andre har også lest:

På boligjakt?

Smart sparing til bolig

Mann på stranda med mobil i hånden

Vi er der du er

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor