Bedrift
Farge

Betale selv

Å gi barna kontroll over egen pengebruk er gøy og lærerikt for både foreldre og barn. Det finnes flere gode verktøy for dette. 
Konto for barn og unge

Konto for barn og unge

Trenger barnet bankkort eller nettbank? Da må du starte med å opprette en barne- og ungdomskonto, som har vår beste rente. Å lære om bruk av penger i ung alder kan gi god læring frem til den dagen barnet ditt skal stå på egne ben. 

Les mer om barne- og ungdomskonto her.

Banken på nett

Banken på nett

Hvor mye har jeg på konto? Og hva har jeg brukt penger på? Nettbanken for barn og ungdom er enkel og helt gratis - og inneholder akkurat det som trengs! 

Hvis barnet ditt ikke har nettbank, bestiller du det raskest under Min familie når du er innlogget i mobilbanken. Begge foresatte må godkjenne at barnet skal få nettbank. Dere mottar en SMS med lenke til en egen signeringsportal der dere godkjenner bestillingen.

Banken på mobil

Banken på mobil

Barn kan få mobilbank hvis de har fylt 7 år og har sin egen mobil.  De aktiverer den enkelt i sin egen nettbank. Den er knallgod og superenkel! 

Kort for barn og unge
Visa Electron Barn

Kort for barn og unge

Når bør barnet få sitt eget bankkort? Det varierer fra familie til familie når behovet melder seg. Barn er også ulike. Noen er klar for å betale ting selv allerede fra 7-årsalderen, mens andre venter til de er 10 eller 12.

Som foresatt kan du enkelt bestille kort til barnet ditt under Min familie  i nett- og mobilbanken. Begge foreldre må være kunde i banken - og begge må godkjenne bestillingen. Det gjøres elektronisk på få minutter.

Finn ut mer om hvilket kort som passer for barnet ditt her.  

Vipps for de under 15 år

Vipps for de under 15 år

Vipps under 15 er en enklere versjon med foreldrekontroll. For å komme i gang trenger barnet egen konto og eget mobilnummer. 

Men det er foreldrene som bestemmer når barnet skal få Vipps under 15, og som forelder kan du enkelt skru av og på muligheten til å sende penger. Dersom begge foreldrene godkjenner det, kan barn vippse til andre venner og familie. 

Alt du trenger å vite for å komme i gang med Vipps under 15 finner du her.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor