Bedrift
Farge

Digitale løsninger for barn og ungdom

Gi barnet ditt oversikt og kontroll over egen pengebruk. Både nettbanken og mobilbanken er supre verktøy for dette. Og du som forelder kan få litt fri!

Banken på nett

Hvor mye har jeg på konto? Og hva har jeg brukt penger på? Nettbanken for barn og ungdom er enkel og helt gratis - og inneholder akkurat det som trengs! 
Les mer om nettbank for ungdom

Banken på SMS

La barnet selv finne ut hvor mye som er på konto! SMS-bank gir saldo på sekundet! Å overføre mellom konto er også gjort på 1-2-3. Alt som trengs er en kort sms til 05555. Les mer om SMS-bank

Banken på mobil

Fra en viss alder er jo mobilen alltid med uansett! Og dette er helt sikkert grunnen til at alle våre unge kunder elsker mobilbanken. Den er knallgod og superenkel!
Les mer om mobilbanken

Spørsmål & svar om nettbank og mobilbank for barn

Barnet ditt aktiverer mobilbanken enkelt i egen nettbank. Hvis barnet ditt ikke har nettbank bestiller du det raskest under "Min familie" når du er innlogget i nettbanken. Merk at begge foresatte må godkjenne at det opprettes nettbank til barnet. Dere mottar begge SMS med lenke til en egen signeringsportal der dere godkjenner bestillingen.

Du ordner det raskest i mobilbanken, enten ved å bruke Vennebetaling eller ved å overføre direkte til barnets konto. Hvis barnet ditt er kunde i Sparebanken Vest er pengene tilgjengelig på sekundet!

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post