Enklere familiedrift

Ja, for våre løsninger kan faktisk bidra til å forenkle familiens daglige drift. Visste du for eksempel at du kan få varsel på SMS når det er slunkent på kontoen din, eller at barnet ditt kan få banken i lommen og dermed selv få kontroll og oversikt over penger som kommer inn og går ut?

Sjekke saldo selv

La barnet ditt selv få oversikt og kontroll over pengene sine. Nettbanken er en god start, og med SMS-banken eller mobilbanken blir det hele enda enklere - og raskere. Da er saldo tilgjengelig på 1-2-3, og det rett i lommen!

Betale ukepenger

Sett opp fast trekk fra kontoen din til barnets. Så slipper du kontantene, og barnet ditt opplever gleden ved å få en fast lønn for "strevet" direkte inn på kontoen sin. Setter dere i tillegg opp SMS-varsling på barnets konto blir det ekstra gøy! Da plinger det på mobilen når ukelønnen kommer inn:)

Overføre penger kjapt

Å overføre penger til barnet ditt gjør du aller raskest i mobilbanken. Du kan enten overføre direkte eller bruke Vennebetaling. Når barnet ditt har konto hos oss blir pengene tilgjengelig på sekundet.

Få beskjed når noe skjer på konto

Få varsel på SMS når det er lite penger igjen på konto, eller på et fast tidspunkt i uken. Nyttig for både voksen og barn. 

Vanlige spørsmål om bank og barn 

For å åpne konto til barnet ditt må du komme inn i banken. Hvis ikke begge foresatte kan stille, må den som ikke er tilstede skrive fullmakt og legge ved kopi av eget pass. Barnets fødselsattest må også vises. Finner du ikke fødselsattesten? Bestill nytt eksemplar via skatteetaten sine sider. De sender den til deg i løpet av noen få dager til din folkeregistrerte adresse.


 

De fleste barn kommer seg heldigvis gjennom oppveksten uten å rammes av store ulykker eller alvorlige sykdommer. Men for de som rammes kan de økonomiske konsekvensene bli store hvis barnet ikke har en forsikringsordning som dekker hendelsen. Barne- og ungdomsforsikringen til Frende er blant de aller beste.

Som foresatte må dere begge godkjenne kortbestillingen. Minst én foresatt må være med i banken, ta eventuelt med fullmakt fra den andre. Husk å ta med pass som gyldig legitimasjon! Vi hjelper deg også gjerne med kortbestillingen på chat - enten i nettbanken eller i mobilbanken.

Barnet ditt aktiverer mobilbanken enkelt i egen nettbank. Hvis barnet ditt ikke har nettbank bestiller du det raskest under "Min familie" når du er innlogget i nettbanken. Merk at begge foresatte må godkjenne at det opprettes nettbank til barnet. Dere mottar begge SMS med lenke til en egen signeringsportal der dere godkjenner bestillingen.

5 tips fra Marianne

Forbrukerøkonom og tobarnsmor

  1. Lag en oversikt over inntekts- og utgiftsposter og faste regningstrekk.
  2. La hele familien ta del i handlingen slik at alle får et forhold til husholdningsutgifter.
  3. Lag felles sparemål.
  4. En livsforsikring kan sikre dine etterlatte økonomisk dersom du dør.
  5. Ha penger i bakhånd. Uhell skjer den beste.  

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post