Bedrift
Farge

Betale selv

Å gi barna kontroll over egen pengebruk er gøy og lærerikt for både foreldre og barn. Det finnes flere gode verktøy for dette. 
Banken på nett

Banken på nett

Hvor mye har jeg på konto? Og hva har jeg brukt penger på? Nettbanken for barn og ungdom er enkel og helt gratis - og inneholder akkurat det som trengs! 

Hvis barnet ditt ikke har nettbank, bestiller du det raskest under Min familie når du er innlogget i mobilbanken. Begge foresatte må godkjenne at barnet skal få nettbank. Dere mottar en SMS med lenke til en egen signeringsportal der dere godkjenner bestillingen.

Banken på mobil

Banken på mobil

Barn kan få mobilbank hvis de har fylt 7 år og har sin egen mobil.  De aktiverer den enkelt i sin egen nettbank. Den er knallgod og superenkel! 

Kort for barn og unge
Visa Electron Barn

Kort for barn og unge

Når bør barnet få sitt eget bankkort? Det varierer fra familie til familie når behovet melder seg. Barn er også ulike. Noen er klar for å betale ting selv allerede fra 7-årsalderen, mens andre venter til de er 10 eller 12.

Som foresatt kan du enkelt bestille kort til barnet ditt under Min familie  i nett- og mobilbanken. Begge foreldre må være kunde i banken - og begge må godkjenne bestillingen. Det gjøres elektronisk på få minutter.

Finn ut mer om hvilket kort som passer for barnet ditt her.  

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor