Bedrift
Farge

Blogginnlegg om lån

Velkommen til økonomiprat
Balsam for sjelen eller hodebry? Om en uke starter vinterferien her på Vestlandet, og det er høysesong for både skianleggene og eiendomsmeglere som selger hytter på fjellet.
«Maks 2 kilo per kunde grunnet ekstrem pågang!» Man skulle tro det var gull på tilbud. Men neida. Ikke så vel. Vi snakker smågodt. Nordmenn løper mann av huse for å sikre seg smågodt før påske. Alt for å spare noen tiere eller hundrelapper (alt avhengig av om du raider en eller flere butikker for å sikre deg mest mulig smågodt til en latterlig lav kilopris). Er vi like ivrige når bankene på samme tid har priskrig på fastrentelån?
Det kommer ingenting godt ut av om noen påtar seg for mye lån, verken for låntaker eller banken. Det er heller ikke slik at man kan låne ubegrenset. Så hva bestemmer hvor mye lån du får?
Har du hørt om nordmannen, svensken og dansken som gikk i banken for å velge mellom fast eller flytende rente på lånet sitt?
Vel overstått sommerferie! Jeg håper den har vært flott, og at ikke ferieutskeielsene har tatt helt knekken på lommeboken.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor