Bedrift
Farge

Blogginnlegg om kort

Velkommen til økonomiprat
Begge deler har et dårlig rykte, men er det alltid fortjent? Og når passer det å ha enten det ene eller det andre?
Du kan hjelpe ditt barn til å bli en god sjef over egne penger. Her kommer noen triks for hvordan du kan klare det.
Ved nyttår betalte du rundt 9 kroner for en Euro, siden har kursen steget med mer enn 50 øre. Europaferien ligger an til å bli ekstra dyr i år.
Bugg. Husker du dem? Jeg husker da tyggegummien Bugg kostet 50 øre per stykk, og venninnene mine og jeg pantet flasker for å sikre oss hver vår med lakrissmak. I smug selvfølgelig. For vi fikk jo ikke gå på butikken uten voksne. Rampestrekene gav meg dog nyttig barnelærdom.
Dette setter garantert fart i praten; Hva skal kollegene dine i påsken i år? Noen utnytter ekstra fridager til å pakke kofferten og ta en langreise utenlands.
Julen står for døren og stadig flere velger å handle julegavene hjemmefra. Men hva må du være observant på når du handler på nett, og hvordan bør du betale?
Å ha klare oppfatninger av hva som er riktig og galt eller best for andres barn er vi alle fra tid til annen brilliante på. Helt til vi står ved det samme valget selv. Da får gjerne pipen en annen låt.
Det ringer på døren. ”Vil du kjøpe lodd?” To gutter i nabolaget har loddsalg. ”Det er til fotballaget. Mange fine premier, og koster bare 2 kroner per lodd. ” – ”Vent litt”, svarer jeg. ”Må bare se om jeg har penger først. ”
Noen ganger har jeg fundert på hvordan internett brer om seg. Liksom et edderkoppnett som eser ut, sakte, og nesten umerkbart før det plutselig er overalt. Vi elsker det! Eller?
«Ikke godkjent» lyste mot meg. Det knøt seg i magen. Pulsen steg. Var det tomt på konto? Jeg forsøkte en gang til. Samme melding. Krise. Første dag i ferien.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor