Bedrift
Farge

Blogginnlegg om forsikring

Velkommen til økonomiprat
Inntil da kan du leve godt med dine foreldres reiseforsikring, men på ett eller annet tidspunkt må du ta ansvar selv også på dette området.
Ved nyttår betalte du rundt 9 kroner for en Euro, siden har kursen steget med mer enn 50 øre. Europaferien ligger an til å bli ekstra dyr i år.
Alt er enklere nå til dags. Og noen ganger er det faktisk så enkelt at viktige ting glipper.
Mens noen har startet nedtellingen til fridagene i påsken, har andre begynt å tenke på alle de praktiske, litt kjedelige, men nødvendige forberedelsene for å trygge påskeutfarten.
Det finnes mange typer jakt om dagen. Den desidert mest populære for tiden er Pokémon jakt. En annen jakt som tiltar i de kommende ukene er jakten på et sted å bo.
Dette setter garantert fart i praten; Hva skal kollegene dine i påsken i år? Noen utnytter ekstra fridager til å pakke kofferten og ta en langreise utenlands.
Å bare tenke på seg selv er befriende når man er ung, singel og barnløs leietaker. Litt mer komplisert blir det når du kjøper bolig med noen eller når du får en familie å ta hensyn til.
Hvert år er uforsiktig grilling årsak til både skogbrann og husbrann, og mange av disse kunne vært unngått.
Regn, regn, regn, regn, øsende regn, pøsende regn.... Det er ikke bare i Bergen og på Vestlandet det er vått. Men den siste uken har det vært urimelig vått i vår landsdel.
Noe av det beste med ferier er at da finner jeg roen og tiden til å lese bøker. I sommer var det spesielt en bok som gjorde inntrykk på meg. Det var romanen «Et helt halvt år» av Jojo Moyes. En av bokens hovedpersoner er en ung, kjekk forretningsmann som brått får livet snudd opp ned i en trafikkulykke. Han blir pleietrengende rullestolbruker 24 timer i døgnet.
Noen ting nytter det kanskje ikke å kjøpe når flyet har landet.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor