Bedrift
Farge

Ikke glem...

Noen ting nytter det kanskje ikke å kjøpe når flyet har landet.
Endelig avreise! Reisefeberen er til å ta og føle på. Koffertene er ferdigpakket, og vi er klare til avgang når taxien kommer. - Har du husket pass? Og billetter? - Ja. - Og tatt ut stikkontakten på TV’en? – Ja, slapp av, lyder det litt irritert fra far i forsetet. – Det vi ikke har husket til nå det kjøper vi når vi kommer frem.

En ting er imidlertid ikke gunstig å kjøpe etter ankomst: Reiseforsikring! En god reiseforsikring kan redde ferien. I en undersøkelse Sparebanken Vest gjennomførte for litt siden viste at blant over 1.000 kunder hadde 1/3 opplevd at bagasjen ankom forsinket til feriestedet. Har du da en tilfredsstillende reiseforsikring kan du få dekket inntil 5.000 kr per forsikret om forsinkelsen er på 4 timer eller mer. 15 % har opplevd å miste bagasjen helt. Det er en litt verre situasjon, for en familie på fire kan det koste en del tusen å erstatte alt.

Sykdom under ferien er dessverre også vanligere enn man gjerne tror. En av fem har oppsøkt lege i utlandet. Det kan koste dyrt om du ikke har en reiseforsikring som dekker utgiften. Heldigvis har bare 6 % opplevd å havne på sykehuset i utlandet, for det blir raskt en kostbar affære. Med en reiseforsikring vil man også få dekket hjemtransport ved sykdom eller ulykkesskade.

Så mitt råd er; vær forberedt på at noe kan skje og sørg for at reiseforsikringen er i orden. Jeg anbefaler alle privatpersoner og familier å tegne helårs reiseforsikring dersom man ikke har dette fra før. Har man helårs reiseforsikring er man dekket så fort man forlater sin egen eiendom. Er du ungdom og skal på din første sydentur? Sjekk spesielt nøye om du fremdeles omfattes av dine foreldres reiseforsikring eller om du må tegne din egen.

Og sist; en av ti blir frastjålet lommeboken. Reis derfor med to betalingskort og oppbevar dem adskilt. Da har du alltid tilgang til penger om du skulle være uheldig.

GOD SOMMER! 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor