Bedrift
Farge

Vipps netthandel

Med Vipps på nett gjør du det enkelt for kunden å handle i din nettbutikk. Alt kunden behøver for å betale er sitt mobilnummer, så godkjenner de betaling i Vipps-appen med et trykk. Helt kortfritt!

  • Mer enn 3,5 millioner nordmenn har allerede Vipps, og de liker å betale med Vipps også når de handler på nett
  • Flere gjennomfører kjøpet når de ikke trenger å finne frem lommebok eller oppgi kortnummer
  • Få en ferdig løsning, eller integrer selv
  • Løsningen kan implementeres i app, på nettsider eller i nettbutikk. Nært sagt hvor som helst! 

Du har flere muligheter 

Med Vipps på nett får du tilgang til en rekke betalingsmuligheter. Du kan for eksempel ta betalt via en app eller din nettbutikk. Eller hva med å inkludere en kjøp og betal-lenke i e-post som sendes til dine kunder? Vipps på nett støtter både donasjoner og faste betalinger. Dermed passer løsningen også for ideelle organisasjoner og for deg som selger abonnement. 

Hurtigkasse – gjør det enkelt for kunden

Hurtigkasse innebærer at kunden slipper å fylle ut informasjon om seg selv for å handle. I stedet kan kunden velge at Vipps skal dele kundens kontaktinformasjon, herunder også leveringsadresse, med deg som brukersted. Kjøpsprosessen forenkles og sjansen for at kjøpet gjennomføres går opp! 

Bestill Vipps på nett

Å komme i gang med Vipps på nett er enklere enn du kanskje tror. Tar du allerede betalt med kort på nett, kan det hende at din betalingsleverandør (PSP) allerede har en integrasjon mot Vipps. I så fall tar det bare få minutter å få bestilt og aktivert Vipps på nett.

Klikk her for å bestille og aktivere Vipps gjennom PSP. 

Logg inn med Vipps

Vil du gjøre netthandelen eda enklere for kunden, bør du sjekke ut Vipps logg inn. Løsningen fjerner behovet for brukernavn og passord og gjør det enkelt for kunden å registrere seg på nettsiden din.

Sjekk ut innlogging med Vipps her

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor