Bedrift
Farge
Vipps

Vipps, enkelt, kjapt og billig

Norges mest populære betalingsapp er også vår. Enklere og raskere både for deg og kundene dine. Bestill i dag - og bruk Vipps på ditt neste arrangement!

Vipps er perfekt enten du har en mindre bedrift eller driver innsamling til idrettslaget. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto. Med appen for bedrifter åpner det seg mange nye muligheter.

Med Vipps kan du:

  • Be kundene dine om penger
  • Laste ned rapporter
  • Få full oversikt over alle innbetalinger
  • Aktivere plasseringer og komme høyere opp i søkefeltet
  • Aktivere utsjekk og få kontroll på om kundene har betal

Vippsnummer gjør det enklere

Når du bestiller Vipps Bedrift får du tildelt et Vippsnummer.  Det kan brukes i stedet for telefonnummer når kunden skal betale for et kjøp. Dermed er det nesten som å vippse en venn. Kunden slipper å gå med kontanter eller lete etter et sted å ta ut penger – bedriften få pengene rett på konto. 

Vipps til lag og foreningen?

Slik gjør du det, steg for steg:

  1. Fyll ut bestillingsskjemaet
  2.  Når bestillingen er fullført, får du en bekreftelse på e-post om at din Vippsprofil er aktiv. Når avtalen er signert av deg og verifisert av oss kan du ta i bruk Vipps for betaling. 
  3. Alle som bestiller Vipps får tilsendt en pakke med markedsmateriell. Pakken sendes innen en uke etter bestilling.
  4. Du får også tilsendt oppgjørsrapport med informasjon om salgene du har gjort. Oppgjør skjer daglig, men du velger selv om du får e-post daglig, ukentlig eller månedlig.

Alle har med seg mobilen, og over 3 millioner nordmenn har til nå lastet ned Vipps. Det koster ingenting å bli kunde. Du betaler bare for bruken, se priser.

Vipps-samarbeidet

I februar 2017 gikk 106 banker sammen om Vipps. Finansdepartementet har godkjent Vipps AS som et eget selskap. Les mer på vipps.no

 

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post