Bedrift
Farge
Mobil som viser Vipps-betaling, lotteriodd til skolekorpset

Vipps, enkelt, kjapt og billig

Norges mest populære betalingsapp er også vår. Enklere og raskere både for deg og kundene dine. Bestill i dag - og bruk Vipps på ditt neste arrangement.

Vipps passer perfekt både for bedrifter, korps, idrettslag og andre frivillige organisasjoner som skal ta betalt. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto. Med et par tastetrykk på mobilen kan kundene betale, enten det er på loppemarkedet eller i kiosken på 17.mai-arrangementet.

Med Vipps kan du:

  • Be kundene dine om penger
  • Laste ned rapporter
  • Få full oversikt over alle innbetalinger
  • Aktivere plasseringer og komme høyere opp i søkefeltet
  • Aktivere utsjekk og få kontroll på om kundene har betalt

Vippsnummer gjør det enklere

Når du bestiller Vipps Bedrift får du tildelt et Vippsnummer. Det kan brukes i stedet for telefonnummer når kunden skal betale for et kjøp. Dermed blir det nesten som å vippse en venn. Kunden slipper å gå med kontanter eller lete etter et sted å ta ut penger – bedriften få pengene rett på konto.

Egen kioskmeny med VippsGO

VippsGO gir deg litt flere muligheter enn Vippsnummer. Du kan du sette opp en liten butikk inne i appen og menyen kan skreddersys til hvert arrangement.

Vipps til lag og forening?

Slik gjør du det, steg for steg:

  1. Fyll ut bestillingsskjemaet
  2.  Når bestillingen er fullført, får du en bekreftelse på e-post om at din Vippsprofil er aktiv. Når avtalen er signert av deg og verifisert av oss kan du ta i bruk Vipps for betaling. 
  3. Alle som bestiller Vipps får tilsendt en pakke med markedsmateriell. Pakken sendes innen en uke etter bestilling.
  4. Du får også tilsendt oppgjørsrapport med informasjon om salgene du har gjort. Oppgjør skjer daglig, men du velger selv om du får e-post daglig, ukentlig eller månedlig.

Alle har med seg mobilen, og over 3 millioner nordmenn har til nå lastet ned Vipps. Det koster ingenting å bli kunde. Du betaler bare for bruken, se priser.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor