Bedrift
Farge
Vipps QR-kode

Betale med QR-kode

Med Vipps i betalingsterminal kan du tilby 3,6 millioner vippsende nordmenn kjapp, enkel og lommebokfri betaling i alle dine butikker.

Det eneste kunden trenger for å betale med Vipps i din butikk, er å ha lagt til et BankAxept-kort i appen. Kunden skanner QR-koden i betalingsterminalen, og betalingen belastes deretter kontoen deres på samme måte som om de hadde betalt med kort.

Fordeler med Vipps QR-koder: 

  • Kjappere betaling uten lommebok
  • Fungerer med kundeklubben din
  • Gratis – så klart!
  • Priser, oppgjør, avstemning og kasseintegrasjon blir som før
  • Enkel aktivering av tjenesten fra din terminalleverandør (foreløpig Verifone)

 

Ofte stilte spørsmål om QR Kode

God merking er tilgjengelig for alle brukersteder, i tillegg til at du ser i terminalen i betalingsøyeblikket at dette er mulig.
Hver enkelt bank bestemmer aldergrensen for hvilke brukere dette er tilgjengelig for, og de aller fleste bankene har gjort det tilgjengelig for brukere ned til 15 år med et BankAxept-kort.
Digitalisering av kort er en prosess som det tar litt tid teknisk før hver bank er klar for, og der jobber vi så fort som mulig for å innrullere brukerne. I tillegg må banken ha sagt ja til at deres kunder skal få digitaliserte kort i Vipps.
Utviklingen for Android og iOS er ulik, og det har tatt litt lenger tid før vi er klare med Android. Men også disse brukerne får muligheten til å betale med QR-koder i butikk når løsningen rulles bredt ut i markedet.
Digitalisering av kort skal gå relativt raskt, så hvis du smører deg med litt tålmodighet blir dette tilgjengelig i appen din i tide til at flere brukersteder åpner opp for denne betalingsmetoden og det er bredt tilgjengelig i markedet. Banken må også ha takket ja til at deres kunder skal få digitaliserte kort i Vipps.
Betaling med QR-koder i terminal gjennom Vipps er akkurat som en vanlig korttransaksjon, og den er synlig i nettbanken din. Har du spørsmål om transaksjonene tar du kontakt med banken som har utstedt kortet ditt.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor