Bedrift
Farge

Logg inn med Vipps

Med Vipps logg inn slipper kundene dine brukernavn og passord. Dermed blir det enklere både å registrere seg og logge inn på nettstedet ditt.

Løsningen er perfekt for bedrifter som har behov for registrering og innlogging, og som ønsker å kunne skreddersy innhold og dialog med kunden allerede på forsiden!

Alle som bruker Vipps kan opprette en profil på dine nettsider med kun ett klikk. Brukeren blir direkte innlogget ved neste besøk.

Hvorfor velge Vipps innlogging?

Vipps innlogging gjør det enklere å ha en personlig og relevant dialog med kundene dine og de får gjort det de ønsker raskere. Det gjør også at andelen innlogginger øker.

Etter at kunden har samtykket og logget inn får du tilgang til:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • E-post
  • Telefonnummer

Har du kundens fødselsnummer fra før, kan du også hente det fra Vipps, slik at du kan koble Vippsbrukeren mot kunden i ditt register. Brukere i Vipps er identifisert med BankID slik at du kan være trygg på at det er reelle personer med riktig navn, fødselsdato og fødselsnummer.

Logg inn med Vipps er foreløpig i en testperiode. Løsningene er snart klar for alle, og du kan melde din interesse på Vipps sine sider, dersom du vil ha mer informasjon.  

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor