Bedrift
Farge
Min Økonomi på mobil - enkel visuell fremstilling av forbruke ditt.
Er du bekymret for økonomien? Min økonomi viser deg raskt hva du bruker penger på, slik at det blir enklere å leve smart.

Min økonomi

Har du behov for bedre oversikt over økonomien? Min økonomi gir deg en enkel visuell fremstilling av hva pengene dine faktisk går til. Slik at det blir lettere å se hvor du kan ta grep.

Synes du budsjett er litt kjedelig, men vil ha bedre kontroll på hva du bruker penger på? Da kan Min økonomi hjelpe deg.

Når du drar kortet eller betaler en regning blir bevegelsen automatisk kategorisert og presentert på en oversiktlig måte. Med en slik fremstilling av forbruket ditt, blir det enklere å leve smart. Det er spesielt viktig nå i usikre tider, der mange har behov for å ta noen grep om økonomien. 

Min økonomi får du både i appen og i nettbanken. I appen er den aldri mer enn noen få klikk unna, uansett hvor du befinner deg.

Når du logger inn finner du tjenesten her:

Illustrasjon av hvor du finner Min økonomi i mobilbanken. Menyvalg helt til høyre.

Dette er første versjon av tjenesten og den gir deg oversikt over korttransaksjoner og regninger du har betalt. I senere versjoner vil tjenesten bli utvidet med flere muligheter.

 Ofte stilte spørsmål om Min økonomi

Du velger selv hvilke konter du ønsker å ha med ved å trykke på tannhjulet. Der kan du legge til eller fjerne kontoer og kort etter behov. Alle kontoene du eier og disponerer kan være med, med unntak av Visa Business og kontoer fra andre banker.

Du kan enkelt selv endre hvor transaksjoner skal ligge. Klikk deg inn på transaksjonen det gjelder og velg “Endre” der kategorien står oppført.
Noen ganger mangler vi rett og slett informasjonen vi trenger for å kategorisere betalingen. Vi jobber likevel stadig med å få kategorisert så mye som mulig riktig, slik at det skal bli mindre arbeid for deg. 
Foreløpig har vi kun kategorisert utgiftene dine, slik at du kan få en oversikt over hvor pengene går. Vi jobber videre med å få vist inntektene dine på en gode måte.

Foreløpig er det ikke mulig å vise kontoene du har i andre banker.

Det er kun påløpte renter og gebyrer som vises. Faste overføringer til flexilån er ikke med i denne versjonen.
Transaksjoner vises vanligvis i Min økonomi dagen etter de har blitt bokført ( når det ikke lenger står RESERVERT på transaksjonen i Historikk). Om betalingen er gjort i helgen eller utlandet kan det ta noe lenger tid. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor