Bedrift
Farge
Markedsføringsbilde
Markedsføringsbilde

Min økonomi

Vil du ha bedre kontroll på forbruket ditt? Min økonomi viser deg raskt hva pengene dine faktisk går til. Slik at det blir lettere leve smart.

Når du drar kortet eller betaler en regning blir bevegelsen automatisk kategorisert og presentert på en oversiktlig måte i Min økonomi. Med en slik visuell fremstilling av forbruket ditt, ser du raskt hvilke daglige utgifter du har og hvor mye du sparer. Da blir det også enklere å ta grep, hvis du har behov for det. 

Min økonomi får du både i appen og i nettbanken. I appen er den aldri mer enn noen få klikk unna, uansett hvor du befinner deg.

Når du logger inn finner du tjenesten her:

Illustrasjon av hvor du finner Min økonomi i mobilbanken. Menyvalg helt til høyre.

Prøv du også. De fleste får seg en overraskelse når de får presentert utgiftene sine på denne måten.

Dette er første versjon av Min økonomi og den gir deg oversikt over korttransaksjoner, regninger du har betalt og sparing. I senere versjoner vil tjenesten bli utvidet med flere muligheter.

Min økonomi + Mine abonnement = bedre kontroll

I appen og nettbanken finner du også Mine abonnement. Den viser deg hvilke faste abonnementer som trekkes fast fra kontoene dine. Få kontroll på hvor mye du bruker på for eksempel strømmetjenester - og si opp de du ikke ønsker direkte. Enklere blir det ikke!

 

 

 

 Ofte stilte spørsmål om Min økonomi

Du velger selv hvilke konter du ønsker å ha med ved å trykke på tannhjulet. Der kan du legge til eller fjerne kontoer og kort etter behov. Alle kontoene du eier og disponerer kan være med, med unntak av Visa Business og kontoer fra andre banker.

Du kan enkelt selv endre hvor transaksjoner skal ligge. Klikk deg inn på transaksjonen det gjelder og velg “Endre” der kategorien står oppført.
Noen ganger mangler vi rett og slett informasjonen vi trenger for å kategorisere betalingen. Vi jobber likevel stadig med å få kategorisert så mye som mulig riktig, slik at det skal bli mindre arbeid for deg. 
Foreløpig har vi kun kategorisert utgiftene dine, slik at du kan få en oversikt over hvor pengene går. Vi jobber videre med å få vist inntektene dine på en gode måte.

Foreløpig er det ikke mulig å vise kontoene du har i andre banker.

Det er kun påløpte renter og gebyrer som vises. Faste overføringer til flexilån er ikke med i denne versjonen.
Transaksjoner vises vanligvis i Min økonomi dagen etter de har blitt bokført ( når det ikke lenger står RESERVERT på transaksjonen i Historikk). Om betalingen er gjort i helgen eller utlandet kan det ta noe lenger tid. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor