Bedrift
Farge

Full oversikt over kontoene dine

Nå kan du få saldo og kontonummer fra Sparebanken Sogn og Fjordane i vår nettbank. Flere banker følger snart etter. På den måten får du full oversikt over alle kontoene dine.

  

Åpner kontoen for hverandre

EU-direktivet, PSD2, som gjør at norske banker må åpne opp for å dele kundedata med tredjepartsaktører får også konsekvenser for våre kunder.

Sammen med Sparebanken Sogn og Fjordane legger vi nå til rette for at du kan samle kontoene dine fra disse to bankene på ett sted. Mange flere banker vil snart følge etter.

Mange nordmenn er kunde hos flere banker, og derfor vil en slik løsning forenkle bankhverdagen for mange. 

Slik gjør du det

Under Konto i nettbanken har det kommet et nytt valg som heter Kontoer i andre banker. Klikk deg inn her og gi ditt samtykke til løsningen, se bilde under.

Når samtykket er inngått vises kontoene dine fra Sparebanken Sogn og Fjordane. Du kan like lett ta bort visning av en konto som å legge til en konto. 

Kontoene dine vil vises nederst på Min oversikt og i en egen seksjon under Mine kontoer.

Kontoer i andre banker i høyre sidemeny

Ofte stilte spørsmål om open banking

Nei, foreløpig kan du kun se saldoen på kontoene. Vi jobber med å få på plass flere funksjonaliteter som vil lanseres fortløpende.
Nei, når du gir samtykke til en av bankene vil alle kontoene dine i den banken vises.
Ja, dette er helt trygt. Det er innført sikkerhetskrav som skal redusere risikoen for svindel og beskytte dine data. Både banker og nye aktører vil være forpliktet til å ta i bruk autentiseringsmetoder som tilfredsstiller de kravene.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor