Bedrift
Farge

eFaktura

Lei av å taste inn lange KID- og kontonummer når du skal betale? Med eFaktura får du regningene dine ferdig utfylt rett i mobil- og nettbanken, så det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne den. 

Enkel betaling

Alle betalingsdetaljer er ferdig utfylt – KID, kontonummer og beløp, så slipper du å gjøre det hver gang.

Mer oversiktlig

Du bare godkjenner fakturaen i mobil- og nettbanken. Forfallsdato og beløp kan endres fram til den er betalt. Du kan velge å bli varslet på e-post og push på mobilen hver gang en ny faktura er kommet.

«eFaktura fra alle»

Unngå unødvendige fakturagebyr og få alle fakturaene dine rett i mobil- og nettbanken.

Fra 1. desember 2021 må du på grunn av en nasjonal endring, aktivere «eFaktura fra alle», for å kunne motta faktura elektronisk. Ellers kommer regningen som papirfaktura i posten. Papirfaktura kommer ofte med gebyr. Det gjør du ved å gå til Betale i mobil- og nettbanken din, velg deretter AvtaleGiro og eFaktura.

Spar miljø og penger ved å bruke eFaktura. Aktiver «eFaktura fra alle».

Les mer om endringen

Ofte stilte spørsmål om eFaktura

eFaktura er en elektronisk faktura som er ferdig utfylt med KID-, kontonummer og beløp. En eFaktura må godkjennes i mobil- eller nettbanken før den legges til forfall. Du kan velge å bli varslet på e-post hver gang du får en ny eFaktura.

  • Når du betaler en regning i nettbanken til en bedrift som tilbyr eFaktura, vil du bli spurt om du ønsker å opprette en eFaktura-avtale. Alt du behøver å gjøre er å godta forslaget som kommer opp.
  • Du kan også gå til menyvalget Betale og velg AvtaleGiro og eFaktura og deretter Søke eFakturatilbydere. Søk etter den aktuelle eFaktura-tilbyderen og velg Inngå avtale.

For å kunne inngå avtalen trenger du en eFakturareferanse, og denne finner du på din papirfaktura eller ved å kontakte eFaktura-tilbyder.

Gå til Betale og velg AvtaleGiro og eFaktura i nettbanken. Finn den aktuelle avtalen i listen, trykk på pilen og velg Slett.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor