Bedrift
Farge

eFaktura

Lei av å taste inn lange KID- og kontonumre når du skal betale? Med eFaktura får du regningene dine ferdig utfylt rett i nettbanken.

Dine fordeler

  • Spar miljøet - Slutt på papirgiroer i postkassen
  • Enklere å betale regningene. Alle betalingsdetaljer er ferdig utfylt i nettbanken (KID, kontonummer, beløp, forfallsdato). Det eneste du må gjøre er å bekrefte betalingen.
  • Full oversikt over betalte og ubetalte regninger i Nettbanken
  • Varsling hver gang en ny faktura er kommet

Det eneste du må gjøre med eFaktura i Nettbanken er å godkjenne betalingen. Du kan selv velge å endre beløp og forfallsdato på en eFaktura.

Når du har betalt regningen, oppbevares den elektronisk i Nettbanken. På denne måten har du til enhver tid full oversikt over både betalte og ubetalte regninger. Du kan velge å bli varslet på e-post hver gang du mottar en ny regning i Nettbanken.

Slutt på papirgiroer i postkassen

Når du er nettbankkunde i Sparebanken Vest er det enkelt å bruke eFaktura. I stedet for at du må gå ut til postkassen for å hente regningene, kan du nå få dem sendt rett til nettbanken.

Mye enklere betaling

Med eFaktura er det slutt på å taste inn de lange KID-numrene. Du bare godkjenner fakturaen, så skjer resten automatisk. Enkelt, ikke sant?

Mer oversiktlig

I god tid før forfall sendes regningen til nettbanken din og du vil bli varslet på oppstartsiden når en ny eFaktura er lagt i forfallsmappen. Hvis du vil, kan du også bli varslet på e-post når fakturaen blir sendt.

I nettbanken vil du enkelt kunne se hva som ligger til forfall, og derfra klikke i vinduet for å se hele regningen med all betalingsinformasjon.

Bedre kontroll

I nettbanken vil du som vanlig kunne endre forfallsdato på regninger som ligger til forfall. Hvis du av en eller annen årsak skulle få en faktura med feil beløp, kan du i tillegg endre dette med noen få tastetrykk.

Slik oppretter du eFaktura i nettbanken

  1. Si "ja takk" når du får spørsmål om du vil ta i bruk eFaktura etter å ha betalt en regning i nettbanken din.
  2. Med eFakturareferanse:
    Logg deg inn i nettbanken, finn frem til eFaktura og opprett en avtale med den bedriften du ønsker. Du vil trenge din eFaktura-referanse i løpet av registreringen, den finner du på forrige regning fra bedriften.

Kombiner eFaktura og AvtaleGiro når det er mulig

Dersom betalingsmottakeren tilbyr både AvtaleGiro og eFaktura, bør du velge begge deler. Samtidig som du får betalt regningen uten å registrere noe som helst, får du hele fakturaen tilgjengelig i nettbanken. Enkelt og oversiktlig!

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post