Bedrift
Farge

Betale regninger

Her er tjenestene du trenger for å få regningene unna raskest mulig.
AvtaleGiro

AvtaleGiro

Med AvtaleGiro blir regningene automatisk betalt på forfallsdato. Det eneste du trenger å tenke på er at det er dekning på konto. Regningen legger seg til forfall i god tid før den trekkes, og du kan selv endre dato og beløp. 

Finn ut mer og opprett AvtaleGiro her

eFaktura

eFaktura

Lei av å egge inn lange KID- og kontonummer når du skal betale? Vil du hest unngå fakturaer på papir? Med eFaktura får du regningene dine ferdig utfylt rett i nettbanken.

Slik sparer du tid og miljø med eFaktura

Faste betalinger

Faste betalinger

Har du faste betalinger til andre, for eksempel sameiet ditt eller en annen konto. Legg inn en fast betaling, så slipper du arbeidet selv.

Utenlandsbetaling

Utenlandsbetaling

Skal du betale til eller motta penger fra utlandet? Bruk appen eller nettbanken. Det er raskt, enkelt og trygt.

Alt du trenger å vite om utenlandsbetaling

Fakturaskanner

Fakturaskanner

Har du fått en regning på papir? Da er fakturaskanneren din venn. Gå til Ny betaling i mobilbanken og ta bilde av regningen. Informasjonen hentes automatisk - du slipper å taste inn KID og kontonummer.

Finn ut mer om fakturaskanner

Ofte stilte spørsmål om å betale regninger

Vær oppmerksom på at tidspunktene under ikke er absolutte.

Du gjør betalingen mellom kl. 00:25 og kl. 09:30
- pengene er på konto samme formiddag innen kl.12:00

Du gjør betalingen mellom kl. 09:30 og kl. 12:00
- pengene er på konto samme ettermiddag innen kl. 14:00

Du gjør betalingen mellom kl. 12:00 og kl. 13:50
- pengene er på konto samme kveld innen kl. 18:00

Du gjør betalingen mellom kl. 13:50 og kl. 00.25 neste bankdag
- pengene er på konto samme morgen innen kl. 08:00

Har begge konto i SPV kommer pengene inn på konto med en gang.

eFaktura er en elektronisk faktura som er ferdig utfylt med KID-, kontonummer og beløp. En eFaktura må godkjennes i nettbanken/Mobilbanken før betalingen gjennomføres på forfallsdato.

Du kan endre beløp, hvilken konto som skal belastes og forfallsdato på regningen, og du kan velge å bli varslet på e-post hver gang du mottar en ny eFaktura i nettbank/Mobilbank.

AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato, og behøver ikke godkjenning i nettbank/mobilbank. Du blir varslet om betaling 7 dager før forfall, og du kan selv stoppe et AvtaleGiro-trekk i nettbank/mobilbank.

For pengeoverførsler mellom land i EU/EØS og enkelte andre europeiske land, må avsender ha mottakers IBAN (International Bank Account Number). Hvis du ønsker å kontrollere om IBAN er riktig, eller vil finne ditt eget IBAN, kan du bruke IBAN-kalkulatoren vår.

Norsk IBAN består av 4 tegn pluss ditt eksisterende kontonummer i banken - til sammen 15 tegn. Eksempel: NO1136251234567. I papirformat er det vanlig å gruppere nummeret med et mellomrom mellom hvert fjerde tegn. Da blir det slik: NO11 3625 1234 567.

I tillegg til IBAN må mottakerbanken identifiseres med BIC/SWIFT. Bestemmelsen gjelder også for innenlandsbetalinger i EUR. Betalinger til EU/EØS som ikke kvalifiserer vil bli avvist.

Hensikten med IBAN er en enklere og mer effektiv betalingsformidling.

Fakturaskanner er en ny tjeneste i mobilbanken som gjør det enklere å betale regninger. Du tar et bilde av regningen, slik at du slipper å taste inn KID og kontonummer. Informasjonen hentes automatisk, men du må verifisere beløpet før den legges til forfall.
Når du er innlogget i mobilbanken, vil du finne en knapp med et kamera på under Ny betaling. Klikk på den og fakturaskanneren vil starte,

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor