Privat
Farge

Sport Outlet

Glødende optimisme smitter fra toppen og helt ut til butikkhyllene.

 

 

- Første fasen var panikk og angst, forteller toppleder Tor-Andre Skeie om hva som skjedde da koronakrisen traff Norge. Han har ledet vekstsuksessen Sport Outlet helt fra etableringen i 2012. Og nå har han vært med på å snu panikken til forsiktig optimisme hos både ansatte og kunder.  

Men Sport Outlet kommer ikke til å være den samme kjeden etter krisen. Vår konsernleder for bedriftsmarkedet Ragnhild Janbu Fresvik har intervjuet flere kunder under krisen for å jakte på deres gode råd, som kan komme godt med for andre bedrifter på Vestlandet. Historiene de forteller gjenspeiler at alle lærer og omstiller seg raskere.

God digital kundekommunikasjon viktigere

Tor-Andre forteller at noen ting kan tas vekk for mer effektiv drift i administrasjon og i butikkene. Han understreker også at de har fått til et større samspill mellom butikkene og digital kommunikasjon med kundene. Og de har lansert en ny Klikk og hent løsning hvor man velger varene på nett, betaler med Vipps og får varene levert hjem med taxi.

Det er ikke overraskende at våre nettbutikkunder som Dyrekassen får digital vekst under krisen. Men Sport Outlet er slett ikke alene blant det mer tradisjonelle butikkene som å snu seg rundt for å finne nye digitale løsninger. Det har også lille Aksdal i Muren.

Kultur avgjørende

Ragnhild er imponert over den glødende optimismen i Sport Outlet som smitter fra toppen og helt ut i butikkhyllene. – Fokus og innsats, er det klare rådet fra Tor-Andre til andre ledere i varehandelen. Han forteller at de lykkens med en liten og tight organisasjon som gjør at de kan endre seg hurtig. Og det er åpenbart at han legger stor vekt på å skape en kultur hvor alle drar i samme retning.

Med en sommer foran oss hvor nordmenn må feriere her i landet tror Tor-Andre på vekst for sport. En vekst som Sport Outlet vil møte mer digitalisert og mer effektive. 

Sport Outlet

Etablert i 2012
1.000 ansatte
Selger sport og fritidsutstyr
79 millioner i omsetning i 201

 

 

 

 

Ring 915 05555

Åpent man-fre 08-15:30

Ring oss

Besøk oss gjerne

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn din rådgiver

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post