Privat
Farge

Dyrekassen

Start med det som gir effekt i morgen – ikke om et halvt år

 

 

- Vi har hatt en veldig god rigg for å takle den pågangen som har kommet nå, sier Roger Holthe Olsen, sjef og grunnlegger av Dyrekassen. Som vekstvinner på nett understreker Roger viktigheten av å snakke mye med kundene, vite hva de virkelig vil og å rekruttere de aller beste folkene.

Roger er klar på at han ikke ville satset mye penger på de som tror at de snart skal kunne drive butikken sin som før. Man må akseptere at ting er annerledes, at pandemien har gjort noe med forbrukernes oppfatning av hvordan de får tak i varer og tjenester og gjort noe med tilgjengeligheten på varer og tjenester.

Vår konserndirektør for bedriftsmarkedet Ragnhild Fresvik har intervjuet flere kunder under koronakrisen på jakt etter gode råd, som vil være nyttige for mange. Ved å lytte til hverandre kan vi stå bedre rustet sammen på Vestlandet, også etter pandemien. Dyrekassen kan fortelle oss mye om hva som skal til for å lykkes som nettbutikk.

Kontinuerlig testing

Roger er en sterk talsmann for kontinuerlig testing. Teste hypotesene dine på hva som fungerer så raskt som mulig. – Du har ikke tid til å vente tre måneder med å lansere noe hvis du kan lansere det etter en uke, påpeker han. Hans klare anbefaling er å starte med det som gir effekt og resultater i morgen.

Skap reell kundeverdi

Rådet til små butikker er å minne kunden på hvorfor butikken er viktig. Kanskje må du investere mer i service og være villig til å strekke deg lenger for kunden? Kanskje er det på tide å tilby hjemlevering av varer? ikke forvent at verden går tilbake til normalt! Ring rundt til kundene og spør om det går bra. Jakt hele tiden på de enkle løsningene.

Tenk større sammen

I fjor kjøpte Felleskjøpet seg inn i Dyrekassen. I intervjuet høres du hvordan Roger forklarer hva Dyrekassen og Felleskjøpet kan gi hverandre i et samarbeid. Han og Ragnhild avslutter intervjuet samstemt med at «Vi må tenke større sammen».  

Om Dyrekassen

• Etablert 2015
• 20 ansatte
• Leverer alt til hund og katt på døren
• 45 millioner i omsetning i 2019

Ring 915 05555

Åpent man-fre 08-15:30

Ring oss

Besøk oss gjerne

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn din rådgiver

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post