Privat
Farge

Finn riktig betalingsløsning

Det finnes mange ulike betalingsløsninger for en bedrift. Og det som er riktig for en av dine leverandører er ikke nødvendigvis også riktig for deg. Her gir vi deg en god oversikt over hvilke alternativer du har.
 AvtaleGiro

 AvtaleGiro

Med AvtaleGiro kan du sende regninger som trekkes automatisk fra mottakerens konto. AvtaleGiro passer godt for bedrifter som fakturerer mange faste kunder.

Bestill avtalegiro

Kontanthåndtering

Kontanthåndtering

Nå kan uttak og innskudd av kontanter kan bli gjort via bedriftskortet i butikken.

Les mer her

Nattsafe

Nattsafe

Har du behov du å levere fra deg kontanter? Da er nattsafe eller dropsafe trygge og enkle alternativer. Du kan også bruke kontanttjenester i butikk.

Finn ut mer om tjenestene her

eFaktura

eFaktura

eFaktura er et trygt alternativ til papirfakturaen og sparer bedriften for tid og portokostnader. Når kundene får regningen rett i nettbanken, betaler de også oftere ved forfallsdato.

Se fordelene og bestill eFaktura

Valg av betalingsterminal

Valg av betalingsterminal

Med en betalingsterminal kan kundene dine betale raskt og sikkert med kort. Men skal du kjøpe eller leie? Velge stasjonær eller mobil terminal? Sammen med Nets tilbyr vi et bredt utvalg av terminaler.

Lær mer og kom i gang med betalingsteminaler

Fakturere med KID

Fakturere med KID

Sender du fakturaer til kundene dine? Ved å fakturere med KID kan du spare både tid og penger. Med KID-nummer på fakturaene dine, slipper du å registrere innbetalingene manuelt.  
 

Finn riktig Vipps-produkt for deg

Finn riktig Vipps-produkt for deg

Vipps er Norges mest populære betalingsapp med over 3 millioner brukere. Det er derfor stor sjanse for at kundene dine betaler med Vipps.  

Vipps regning

Med Vipps kan du sette opp din egen butikk eller ta betalt med Vipps regning. Her finnes løsninger for deg enten du driver lag, forening eller en liten bedrift. Finn ditt behov og bestill Vipps her

Finner du ikke det du leter etter?

Ring 915 05555

Åpent man-fre 08-15:30

Ring oss

Besøk oss gjerne

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn din rådgiver

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post