Hopp til hovedinnholdet
To arbeidere med hørselsvern rundt halsen,

Bedrift

Vi trenger informasjon om bedriften din

Hvitvaskingsloven krever at vi kjenner våre bedriftskunder godt. Derfor spør vi daglig leder eller styreleder regelmessig om bruken av våre banktjenester

Slik gjør du det

Du kan svare på spørsmålene digitalt ved å følge denne oppskriften:

  1. Trykk på den gule knappen for å komme til spørreskjema.
  2. Logg deg inn med din BankID. 
  3. Svar på spørsmålene og send inn spørreskjema.

Det er viktig at bedriften setter av noen minutter og prioriterer dette. Hvis fristen går ut og vi mangler svar fra dere, kan ytterste konsekvens være at bedriftskontoen blir sperret.

Informasjonen du deler med oss blir behandlet på en sikker og konfidensiell måte i henhold til bankens rutiner for personvern og informasjonssikkerhet. 

Light bulb_enkel

Hvem kan fylle ut skjemaet?

Disse kan fylle ut skjemaet for oppdatering av kundeopplysninger:

  • Administrator for selskapet i nettbanken
  • Personer oppført med en rolle for selskapet i Brønnøysundregistrene

Hvorfor gjør vi dette?

Dagens banktjenester er avhengig av stor grad av tillit mellom flere aktører og er underlagt strenge regler. I tillegg til lovkravene, er en av bankens viktigste samfunnsoppdrag å forebygge og oppdage økonomisk kriminalitet.


Vi stiller disse spørsmålene til samtlige bedriftskunder for å forstå virksomhetene bedre, hvordan kundene våre ønsker å bruke banken og hvilke transaksjonsmønstre vi kan forvente.


Har du spørsmål? 

Vi vil følge deg opp så godt som mulig for å unngå ulemper, og oppfordrer deg til å kontakte oss dersom du har utfordringer med å sende inn svar innen fristen. Ring oss på telefon 55 21 60 20 mellom klokken 08.00-16.00.