Privat
Farge

Buffer

Buffer er en låneramme som oppdateres i sanntid basert på dine utestående fakturaer. Det koster ingenting å få, og ingenting å ha, du betaler kun for det du bruker. Bedriften trenger ikke bytte bank for å få Buffer! 

Hvorfor er Buffer bra?

  • Buffer gir bedriften tilgang til penger mens de venter på innbetaling fra kundene.
  • Buffer tar kun pant i fordringer, ikke i hus og hytte.
  • Buffer er et gratis sikkerhetsnett - en kreditt som ikke koster noe før bedriften velger å bruke den.
  • I motsetning til ved factoring beholder bedriften kontakten med kundene sine, og får pengene innbetalt på konto som vanlig.

Hvordan fungerer Buffer?

Buffer kobles med bedriftens skybaserte regnskapssystem. Dermed kan Buffer automatisk analysere og følge med på fakturaer bedriften sender ut, og fakturaer som blir innbetalt fra kunder. Basert på denne analysen, får bedriften en fleksibel låneramme som oppdateres med en gang nye fakturaer blir sendt ut eller innbetalt.

Kort sagt: Buffer er en låneramme som oppdateres i sanntid. Buffer koster ingenting å få, og ingenting å ha. Bedriftene betaler kun for det de faktisk benytter.

Bufferen kan enkelt overføres fra bedriftsnettbanken i Sparebanken Vest til bedriftens driftskonto. Alt annet gjør bedriften og regnskapsfører som før. Ingen nye systemer eller andre endringer. Dersom bedriften ikke har en bedriftsnettbank hos Sparebanken Vest allerede, vil vi opprette det gratis.

Buffer er for alle, uansett bank. Det vil si at du ikke trenger å bytte bank til Sparebanken Vest.

Basert på samarbeid 

Ved å gi Buffer innsyn i regnskapet ditt, kan du låne penger basert på det kundene dine til enhver tid skylder deg. Du får løst behovet ditt raskt og enkelt, uten at du trenger dyr og komplisert factoring, kassekreditt eller personlig sikkerhet.

Buffer ble lansert nasjonalt i september, og i løpet av kort tid vil Buffer kobles til løsningene til de fleste regnskapsleverandører.

Du kan bli enda bedre kjent med Buffer på buffer.no

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Finn kontor

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post