Privat
Farge

Buffer

Buffer er en låneramme som oppdateres i sanntid basert på dine utestående fakturaer. Det koster ingenting å få, og ingenting å ha, du betaler kun for det du bruker. Bedriften trenger ikke bytte bank for å få Buffer! 

Dine fordeler

 • Buffer gir bedriften tilgang til penger mens dere venter på innbetaling fra kunder.
 • Buffer tar kun pant ifordringene dine, ikke i hus og hytte.
 • Buffer er et gratis sikkerhetsnett.
 • I motsetning til ved factoring beholder bedriften kontakten med kundene, og får pengene innbetalt på konto som vanlig.
 • Nyttig å vite om Buffer

  Buffer kobles med bedriftens skybaserte regnskapssystem. Dermed kan Buffer automatisk analysere og følge med på fakturaer bedriften sender ut, og fakturaer som blir innbetalt fra kunder. Basert på denne analysen, får bedriften en fleksibel låneramme som oppdateres med en gang nye fakturaer blir sendt ut eller innbetalt.

  Kort sagt: Med Buffer får du innbetalingene fra kundene dine umiddelbart etter du har sendt ut faktura. Buffer koster ingenting å få, og ingenting å ha. Du betaler kun for det du faktisk bruker.

  Du overfører penger fra bufferen i bedriftsnettbanken hos oss til bedriftens driftskonto. Alt annet gjør både dere og regnskapsfører som før. Ingen nye systemer eller andre endringer. Dersom bedriften din ikke har en bedriftsnettbank hos oss allerede, vil vi opprette det gratis ved innvilgelse av Buffer.

  Buffer er for alle, uansett bank! Du trenger ikke å bytte bank til Sparebanken Vest.

  Basert på samarbeid 

  Ved å gi Buffer innsyn i regnskapet ditt, kan du låne penger basert på det kundene dine til enhver tid skylder deg. Du får løst behovet ditt raskt og enkelt, uten at du trenger dyr og komplisert factoring, kassekreditt eller personlig sikkerhet.

  Du kan bli enda bedre kjent med Buffer på buffer.no

  Ofte stilte spørsmål om Buffer

  Du betaler tilbake når du ønsker, helt eller delvis, som et fleksilån. Dette gjøres ved å overføre penger fra driftskonto til din bufferkonto.

  I noen tilfeller kan bufferen din bli lavere enn beløpet du allerede har lånt. Da vil vi automatisk trekke tilbake det overskytende beløpet når du får penger inn på driftskonto. Buffer ordner opp slik at du ikke trenger å bekymre deg!

  Buffer koster ingenting å få, og ingenting å ha. Du betaler kun for det du faktisk bruker. Renten er 1% per måned på det beløpet du velger å bruke.

  Buffer har ingen bindingstid.

  Buffer skiller seg fra kassekreditt ved at bufferen er i stadig bevegelse, mens kassekreditten er satt. Buffer foretar kontinuerlige analyser av regnskapet ditt, og vil dermed oppdateres i sanntid basert på dine utestående fakturaer.

  Buffer har også en enklere prisstruktur enn kassekreditt, bedriften betaler kun rente for akkurat det beløpet som brukes.

  Ring oss - 915 05555

  Åpent alle dager fra 07 - 23

  Besøk oss gjerne

  Du finner oss over hele Vestlandet.

  Finn din rådgiver

  Skriv til oss

  Send oss en e-post.

  Skriv til oss