Privat
Farge

SPING mobil betalingsløsning

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene knyttet til administrasjon og bruk av SPING-betalingsløsning.

Spørsmål & svar om SPING

Ja.

SPING er en mobil betalingsløsning for lag og foreninger utviklet av Evry i samarbeid med Sparebanken Vest. I SPING har du tilgang til en administrasjonsside der du kan tilby kjøp av varer, be om støtte etc. uten kontanter eller terminal. Du kan også sende ut informasjon til medlemmer og håndtere påmelding til arrangementer.

Kontakt oss på telefon 05555, så sperrer vi SPING-profilen din.

Det er ingen etableringsgebyr eller abonnementspris. Du betaler kun for bruk av SPING og det er gratis for sluttbruker. Pris for bruk er 2 % av omsetning.

Det er ikke mulig å gjøre om et kjøp som er bekreftet. Dersom brukerstedet ikke har mulighet til å betale kunden tilbake med kontanter, må man vente til første bankvirkedag for å tilbakeføre beløpet til kunden.

Alle organisasjoner, lag og foreninger som har et organisasjonsnummer (er registrert i Enhetsregisteret) kan ta i bruk SPING. For å kunne betale med SPING må bruker være over 15 år, ha et godkjent betalingskort og lastet ned SPING-appen og ha registrert seg.

For kunden er det mulig å betale opp til 3000 kroner i SPING per transaksjon.

Alle smarttelefoner med iOS versjon 7.1 og nyere, eller Android versjon 4.0.3 og nyere.

Du står fritt til å velge hvilket kontonummer du ønsker å bruke, og du kan velge å ha ulike kontonummer til ulike arrangementer.

Du laster ned SPING-appen, registrerer et kort i appen, og går til kiosken/brukerstedet i appen for å betale. Kioskansatt godkjenner kjøpet på telefonen din. Du kan også vise kvittering som du finner i appen.

Det kan du enkelt gjøre ved å logge deg inn på administrasjonssiden. Brukerveiledning og lenke til siden får du per epost når du bestiller SPING.

Dette finner du ved å logge deg inn i administrasjonsløsningen for SPING.

Det er enkelt å sende meldinger og informere medlemmer om løsningen og annen viktig informasjon i SPING. I tillegg vil du kunne laste ned og printe ut informasjonsmateriell som kan brukes på arrangementer og i sosiale medier.

Kunden registrerer seg som bruker via skjema på spv.no.

Kontakt oss på 05555, så hjelper vi deg.

Kunden får kvittering i appen som viser nøyaktig tidspunkt for kjøp og hvilken vare kunden har kjøpt. Kvitteringen vises etter at den kioskansatte har godkjent betalingen.

SPING er en enkel og trygg måte å motta betalinger på når folk mangler kontanter. Du trenger ikke opprette et kundeforhold i en ny bank for å ta i bruk løsningen. Du får veldig konkurransedyktige priser og tilgang til mange flere bruksmuligheter enn kun betalingsløsninger. Snart vil også løsningen bli integrert i nettbanken og vi vil lage gode løsninger for yngre brukere. 

Pengene vil være på konto senest innen en uke.

Det er like sikkert å betale med SPING som med andre betalingsløsninger på mobil. Vi anbefaler at du alltid har kodelås på mobilen din.

Kontakt oss på 05555, så hjelper vi deg.

SPING gir kun mulighet for ett brukernavn og passord. Det er mulig å dele dette med flere personer, men ansvaret for misbruk ligger da på den ansvarlige i organisasjonen.

Nei, løsningen kan kun administreres fra internett.

Kun de som har et organisasjonsnummer (er registrert i frivillighetsregisteret) kan ta i bruk SPING.

Ja, det er veldig enkelt. Logg deg inn og opprett en ny lokasjon så er du i gang!

Nei, dette må inntil videre gjøres på tradisjonell måte, enten med kontanter eller med kontooverføring.

Nei, foreløpig er ikke det mulig, men SPING er under utvikling og dette er en løsning som vi jobber med å få på plass.

Ja, det går fint.

Nei, dessverre. Er du bokføringspliktig må du selv sørge for å registrere og dokumentere ditt salg etter gjeldende regler.

Det er en fordel å administrere SPING fra en PC, men det er også mulig fra en tablet eller mobiltelefon.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Finn kontor

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post