Privat
Farge

Lag og foreninger

Det er gratis for de som bare trenger konto og Nettbank Bedrift for Lag og Foreninger. Trenger flere tilgang, eller har dere behov for betalingskort etc. se prisliste her.

Dette kan du lese mer om her.

Har dere organisasjonsnummer? Ta kontakt med en BM-rådgiver, så hjelper vi deg. Om dere ikke har organisasjonsnummer, registrer dere her først.

I Nettbank Bedrift finnes den under: "Konto", "Søk i kontoutskrifter og meldinger" og "Type" - velg "Årsoppgave" i nedtrekksmenyen.

I Nettbank Bedrift får hver bruker tildelt en rolle. For å betale regninger må en ha en rolle som tillater dette. Andre roller har bare lov å se kontoen, ikke disponere den. Det er administrator av nettbanken som tildeler roller.

Ja, i Nettbank Bedrift kan en gi tilgang til så mange en ønsker. Én tilgang er gratis, er dere flere som skal ha tilgang finner dere prisene her.

Sammen med Nets tilbyr vi et bredt utvalg av terminaler. Les mer her

Nei, i Nettbank Bedrift er ikke det nødvendig. Administrator styrer hvem som har tilgang til hva. 

For å ha Nettbank Bedrift, trenger dere organisasjonsnummer ja. Les mer om hvordan dere får organisasjonsnummer her.

Har dere Nettbank Bedrift, så kan administrator endre tilgangene i nettbanken selv. Dersom administrator skal byttes, kreves det signatur ihht organisasjons/firmaattest i Brønnøysund. Ved skifte av styre må altså dette være registrert i Brønnøysund FØR ny styreformann/signaturberettiget kan signere på endring av administrator.

For dere som bruker konto i privat nettbank, kan ikke konto overføres til ny kasserer. Det kan eventuelt gis disposisjonsrett. Det anbefales derfor å opprette Nettbank Bedrift. Dette leser du mer om her.

Den som har administratorrettigheter til konto må gi tilgang til innsyn på alle konti. Ligger ikke alle konti for laget/foreningen tilgjengelig for administrator, kontakt Kundeservice.

Ring 915 05555

Åpent man-fre 08-15:30

Ring oss

Besøk oss gjerne

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn din rådgiver

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post