Privat
Farge

Nye funksjoner i nettbank bedrift

Her finner du en oversikt over de nyeste funksjonene i Nettbank Bedrift.

Roller og rettigheter

Administrator kan begrense andre brukeres tilganger til å overføre og opprette lønningslister. Administrator kan også sette opp et maksbeløp per konto, per betaling, per bruker.

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Administrator kan kopiere brukerrettigheter fra en bruker til en annen bruker.

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Disse funksjonene finner administrator i menyen under «Administrasjon» – «Administrere brukere og konti» og deretter klikke på ikonet «Endre kontorettigheter».

Filtrere utbetalinger

I skjermbildet «Godkjenne betalinger» er det mulig å filtrere utbetalingene ut ifra hvilken bruker som har registrert utbetalingene.

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Filstier

Det er nå mulighet til å lage eget filoppsett for å kunne laste ned Nets FBO- og Cremul innbetaling-filer samlet. Det vil også i større grad være mulig å kunne splitte/gruppere Nets Ocr konteringsdata, Cremul innbetaling og Nets FBO ved henting av disse filene.

Administrator i Nettbank Bedrift har mulighet til å bestemme hvilke brukere som får tilgang til oppsett av filoverføring og overføre filer.

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Denne tilgangen kan endres ved å gå inn på menyvalget «Administrasjon» - «Administrere brukere og konti» og deretter klikke på ikonet «Endre kontorettigheter» på aktuell bruker.

I menyen «Godkjenne betalinger» vil det vises en forbedret oversikt over remitteringsfilen som er sendt inn til Nettbank Bedrift for godkjenning. Her vil det vises antall transaksjoner og beløp som er i den innsendte filen. Det vil også vises om det er avviste betalinger i remitteringsfilen. 

Utskrifter

I forbindelse med registrering av en enkel betaling er det mulig å få et utskriftsvennlig bilde av utbetalingen. Sett kryss i boksen ved «Skriv ut» når du registrerer betalingen.

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Personalisering

I skjermbildet «Betale en» kan hver bruker velge å vise to felt for manuelt registrering av debet-/kreditkonto. Dette kan være praktisk for kunder som har tilgang til mange konti.

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Denne funksjonen aktiveres ved å gå inn på menyvalget «Administrasjon» og deretter inn på valget «Betalingsinnstillinger».

Nye funksjoner i Nettbank Bedrift

Ring oss

Tlf  915 05555, man-søn 07-23

Finn kontor

Du finner oss over hele Vestlandet.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Fyll ut skjema med din henvendelse.

Skriv til oss