Hopp til hovedinnholdet
leasing

velkommen til oss

Fem tips til deg som er ny bedriftskunde

Her har vi samlet produkter og tjenester som vi mener du har god bruk for som bedriftskunde hos oss. Som bedriftskunde får du i tillegg et eget rådgiverteam for deg og din bedrift.

 1. Få en fleksibel hverdag med bedriftskort

Med bedriftskort får du full oversikt i nettbanken og mindre behov for kontanter og andre utlegg. Det er mulig å ha opp til fire kort tilknyttet bedriftens konto, noe som gjør det enkelt for flere å ha tilgang til kontoen. Det betyr mindre utlegg, og mindre papirarbeid. Les mer og bestill bedriftskort her.

2. Kredittkort er perfekt til bedriftsreiser og representasjon

Visa Business er et kredittkort som bedriftens medarbeidere kan benytte til reiser og representasjon. Kortet kan brukes over hele verden, også til netthandel, noe som kommer godt med ved bestilling av reiser og lignende. Kortet har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, og har en gunstig reise- og avbestillingsforsikring. Les mer og bestill kredittkort her

3. Med driftskonto har du full oversikt

Driftskonto er bedriftens brukskonto. Med driftskonto får du full oversikt over bedriftens inn- og utbetalinger i den daglige driften. Kontoen kan brukes til alle typer inn- og utbetalinger, og er dermed en svært fleksibel konto. Når bedriften blir kunde hos oss, åpner vi automatisk en driftskonto. Les mer om bedriftskonto her

4. Nettbank for bedrift gjør hverdagen lekende lett

Nettbanken er enkel å bruke og gir deg full oversikt over bedriftens engasjement. Du kan integrere nettbanken med regnskapssystemet ditt, og det er enkelt å overføre penger og betale regninger. Har du tilgang til flere bedrifter kan du enkelt bytte mellom bedrifter når du er innlogget. Les mer om fordelene og bestill nettbank her.

Du kan også bestille mobilbank for bedrift. I bedriftsappen kan du løse bankoppgavene, også når du er på farten. Du får full oversikt over bedriftens kontoer og kontobevegelser på en rask og smidig måte. 

5. Sett av penger til å betale skatt på en skattetrekkskonto 

Har du ansatte i bedriften, er du pliktig å ha en skattetrekkskonto som skal brukes til å betale skatt av de ansattes lønn og pensjon. Les mer og åpne en skattetrekkskonto her. 

Se prisene våre her. 

Bli Bedriftskunde:

Slik kommer du i gang

Hos oss får du enkle banktjenester, og du bidrar til å skape et bedre oppvekstmiljø på Vestlandet. Velg en bank som:

  • er en aktiv støttespiller og diskusjonspartner for deg og bedriften din.
  • sammen med deg vil finne de beste løsningene for bedriften din 

Vi støtter næringslivet på Vestlandet

Kontakt oss

ringellerchat

Kundeservice bedrift

Telefonnummer 915 05555. Åpent mandag til fredag 08.00-16.00.

Rådgiver

Personlig rådgiving

Avtal et møte med en av våre dyktige bedriftsrådgivere.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.