Bedrift
Farge

Sparegrisen og godteguri

Sparegrisen og Godteguri er en spareklubb for alle barn i alderen 0–12 år. Klubben skal stimulere og motivere barna til økt sparing samt utvikle positive holdninger til målbevisst sparing.

Medlemsfordeler:

  • Barnets første sparekonto med gaveinnskudd fra Sparebanken Vest
  • Sparegrisen sparebøsse 
  • Velkomstgave 
  • Morsomme overraskelser

Hvem er Sparegrisen og Godteguri?

Sparegrisen og Godteguri er to gode venner som møter småsparere fra 0-12 år. Sparegrisen og Godteguri kan kunsten å nyte livet. Godteguri er ikke alltid like flink til å ta vare på pengene sine, for godteri er det beste hun vet. Da er det bra at den stødige Sparegrisen er bestevennen hennes. Når Sparegrisen har magen full av penger, er det spennende for barna å gå i banken og tømme sparebøssen.

Lær ditt barn gode vaner

Å lære ditt barn om sparing fra ung alder, kan gi en god ballast til den dagen det skal stå på egne ben. Med Sparegrisen og Godteguri blir det lett og morsomt å lære om litt vanskelige ting som penger og sparing. Medlemmene i spareklubben får en flott sparegris, sitt eget medlemskort og morsomme overraskelser fra banken.

Sparing gir nye muligheter

Vil du gi barna dine økonomisk sikkerhet og økt handlefrihet, bør sparingen starte så tidlig som mulig. Sparingen kan finne sted ved bøssetømming, avtalt sparing fra annen konto, innskudd eller overførsel av barnetrygd. 

Ring oss - 915 05555

Åpent man - søn 07 - 23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post