Bedrift
Farge
Aksjehandel for deg som vil være din egen aksjemegler.

Aksjehandel

Du kan enkelt kjøpe og selge aksjer, holde deg oppdatert på kursutvikling, samt ha full oversikt over verdiutviklingen til din egen portefølje i nettbanken. 

I samarbeid med Norne Securities AS tilbyr vi aksjehandel både i Nettbanken og via egen aksjemegler. Du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av netthandel, megler, eller en kombinasjon av netthandel og megler.

Med aksjehandel i Sparebanken Vest har du full fleksibilitet. Du får tilgang på analyser og informasjon som gjør deg i stand til å forta gode investeringsbeslutninger. Det er kostadsfritt og opprette en aksjehandelskonto.

Velkomsttilbud

Etablerer du en aksjehandelsavtale via vår Nettbank kan du handle 3 måneder uten minstekurtasje! Du betaler kun 0,05% av omsetningsbeløpet.

Aksjehandel på nett passer for deg som:

  • Har interesse for aksjehandel
  • Ønsker å bruke egne ferdigheter
  • Ønsker å være egen aksjemegler
  • Er over 18 år

Risiko og tidshorisont

Aksjehandel er forbundet med risiko. Med risiko menes at du må være forberedt på store verdisvingninger på dine aksjeinvesteringer. Tidshorisonten på dine investeringer bestemmer du helt selv. Generelt reduseres risikoen ved å investere i flere aksjer fordelt på ulike bransjer.

Har du aksjer og verdipapirer andre steder? I så fall kan disse enkelt flyttes til ny VPS-konto i Sparebanken Vest. Snakk med en av våre rådgivere!

Priser og renter

Norne aksjehandel Link
Priser og renter Se Norne.no for priser.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post